Avento Löparjacka med reflektering herr S 74RC-ZIL-S Asics Nitrofuze T6H8N-2090 alltid billig frakt

Nike Air Versitile III AO4430-011

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

New Balance WL220RN alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Vans Cerus Lite alltid billig fraktTwitterAsics Gel-Lyte Runner H7C4L-0101 alltid billig frakt och Nike Mercurial Vortex II IC alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

KARL LAGERFELD ATHLEISURE SMALL WALLET Plånbok röd fire

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

DUNLOP Säkerhetsstövlar Purofort S5 strl. 42 34755

Reebok CL Lthr Hype Metallic alltid billig frakt

Nike Tiempox Finale TF alltid billig frakt

Geox Koleos A alltid billig frakt

Izabel Camille Everyday Pearly Earrings Smycken

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Adidas X Tango 173 IN alltid billig fraktMarc O'Polo MINI TOTE Handväska lemon gulFabienne Chapot HAT Keps palm rosa och Timex Klocka grå vit Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Marc O'Polo BELT BAG Bältesväska calico blå.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Onitsuka Tiger Mexico 66 Vin D2J4L-2912

Asics Nitrofuze alltid billig frakt

Adidas Gazelle CQ2809 alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Marc O'Polo Handväska saphire blå

Jag har redan satt upp plattformen, Adidas Flux BY9423 alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Nike Hypervenom 3 Academy DF Agpro

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Lauren Ralph Lauren Mia Silk Twill Scarf Sjalar & halsdukarGuess LADIES TREND Klocka svartSamsonite Hip Class Crödver 9.7’’ Axelväskor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Puma Mega Nrgy alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Adidas Ace 151 Leather FG AG M alltid billig frakt

UA Speedform Slingride Fade 1288254-889

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Asics Gel-Lyte Runner HN6F0-8873 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Dyrberg Kern AUSA SS CRYSTAL Smycken 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDoughnut CHRISTOPHER Ryggsäck brick Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Balklänning från Nixa 10517 alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Asics Gel-Task Mt B703Y-0190 alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Adidas Ace 161 FG M alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Adidas Court Vantage alltid billig fraktNike Legend 7 Academy SG alltid billig fraktAsics Amplica alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Armani Exchange Axelremsväska navy Herraccessoarer.