Reebok Princess CN2211 alltid billig frakt Kipling AMIEL Handväska true svart

Reebok CL Nylon SG alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

ID Fine Örhänge guld colouröd
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Kipling EARTHBEAT S Axelremsväska dazz svartTwitterDyrberg Kern CORY Smycken och Stetson Keps McCook Newsboy Busboy

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

VidaXL Tvådelad kostym med slips herrar rosa strl. 56

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Nike Zoom Stefan Janoski 333824-067

DESIGN Strukturerad shoppingväska i mocka

Reebok CL Nylon RS alltid billig frakt

VidaXL 3 Affärsskjortor herrar Storlek L Vit

Tory Burch KIRA SLIM CARD CASE Plånbok royal navy

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Nike Revolution 4 alltid billig fraktNew Balance WL220RN alltid billig fraktAdidas City Racer skor alltid billig frakt och Nike Magista Onda II IC alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Asics Gel-Kayano Trainer Evo H6Z4N-9090.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

DKNY WHITNEY BIFOLD WALLET Plånbok svart guld

Nike Wmns Roshe One alltid billig frakt

Produktnummer: 16791805

Sneakers för Dam.
Övre: konstläder.
Innersula: Textil.
Yttersula: Gummi.
Färg: Svart.

Puma Suede Classic svartdark Shadow

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Reebok CL Leather Suede alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, SURI FREY ROMY BASIC Handväska grå, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Reebok Classic Leather CN7178 alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Tory Burch LACQUEröd RAISED LOGO STUD Örhänge new ivory tory guld-colourödVans Era alltid billig fraktGant Alice alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Originals PROCESS Klocka all svart Herraccessoarer

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

J.LINDEBERG Flätat skärp dark röd blå Herraccessoarer

BOSS CARMELLO Skärp dark brun Herraccessoarer

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Reebok Club C 85 Zip alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en New Balance WRL420SC alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSkechers Flex Advantage 2.0 52185-DKNV och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Solglasögon Dsquaröd2 DQ0052 Blå

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Tamaris 12210120 alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Rains SHIFT BAG Ryggsäck svart och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Nike Court Royale W alltid billig fraktAsics Gel-Task Mt B703Y-0190 alltid billig fraktVidaXL Tvådelad kostym herrar marinblå strl. 50 och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Melissa Harmonic Bow IV alltid billig frakt.