VILA Vidirector Ullkappa Svart alltid billig frakt Tamaris BERNADETTE Shoppingväska svart

Polo Ralph Lauren FEATHERWEIGHT MESH HAT Mössor & kepsar

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Nike T-lite XI 616546-003 alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Reebok Royal EC Ride alltid billig fraktTwitterTimex kvinnor'S TREND WITH SWAROVSKI STRAP DIAL Klocka brun och PS Paul Smith HAT ZEBRA BEANIE Mössa slate Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Syster P Flakes Big Earrings guld Moonstone Smycken

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Paris Hilton Glam Pumps Guld alltid billig frakt

Adidas Vanaka 2 TR W alltid billig frakt

Nike SB Koston Hypervulc 844447-003

Marco Tozzi 22552621002 alltid billig frakt

Kipling ART Shoppingväska lively navy

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Adidas Galaxy Trainer alltid billig fraktConverse Breakpoint C159726 alltid billig fraktNike Majestry TF alltid billig frakt och Anello Ryggsäck olive Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Eastpak AUSTIN Ryggsäck opgrade dark.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Puma Smash V2 Buck alltid billig frakt

Helly Hansen W Copenhagen Leather skor 11503-181

Picard LOIRE Ryggsäck weiss

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

New Balance WL574ESB alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, KangaRoos Riveter M I Tan alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Adidas Gazelle PK alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Adidas ZX Flux B34515 alltid billig fraktReebok GL 1200 alltid billig fraktID Fine BAGUETTE Örhänge guld-colouröd och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Stan Smith S75104 alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Handväska Versace Jeans alltid billig frakt

Adidas Busenitz Vulc Adv alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Fröd Perry T T BARREL BAG Necessärer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Superdry CAMO J TARP BACKPACK Ryggsäckar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterBOSS Business Wear Giles Slipsar & Accessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Vlneo 3 Stripes Mid alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Nike Wmns Revolution 4 alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av The North Face INSTIGATOR Ryggsäck new taupe grön tnf svart Herraccessoarer och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen DC Tonik alltid billig fraktPepe Jeans Collie Sequins alltid billig fraktNike Kaishi 20 Kjcrd alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Herschel RETREAT Ryggsäck svart.