Solglasögon Diesel DL0112 alltid billig frakt Byxa från Tiger of Sweden JIL 8 Strl 48

Anderson's STRETCH BELT Flätat skärp multiFärg Herraccessoarer

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

grön Comfort - Ulltofflor Svart (Mockasula)
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen J.LINDEBERG NEW WING Skärp navy HerraccessoarerTwitterRoyal RepubliQ League Belt Bälten och J.LINDEBERG SLATER Skärp blå Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pier One Portfölj dark choco Herraccessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Klänning Billie, Grön Satin Viscose

Adidas Terrex Tracerocker S80898 alltid billig frakt

Lacoste SMALL BILLFOLD Plånbok svart

Fila Control II Low 1010593-29Y alltid billig frakt

Royal RepubliQ FUNkvinnorTAL Bältesväska svart

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Asics Gel Lyte Runner H7C4L-9090 alltid billig fraktAsics Gel-Fit Tempo 3 S752N-9093 alltid billig fraktStar Wars BB-8 Hoodie - Small alltid billig frakt och Guess CITY LOGO CROSSBODY Axelremsväska orange Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det VidaXL 3-delad barnkostym storlek 152 158 vit.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Dyrberg Kern AKUA Smycken

Julie Sandlau Lucia Earstuds guld Smycken

Produktnummer: 6338139

Solglasögon Diesel DL0112. Wayfarer-stil orignal ifrån Diesel, coola färger på bågar och guld-spegellinser med grått skönt ljus i. Diesel glasögon-etui, putsduk ingår.
Mörkhetsgrad 3 - 100% UV-skydd

- Ram: metall / acetat

- Glas: polycarbonat

- Bredd Lins: 56 mm 

- Näs bredd: 16 mm 

- Båglängd: 140 mm 

- Höjd: 51mm

- Tot Bredd 145mm

 

Reebok Club C 85 Mcc alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Converse Chuck Taylor All Star Boot Pc Hi 157496C

Jag har redan satt upp plattformen, Dyrberg Kern CORY Smycken, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

CMP 38Q4537U423 alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Anello Ryggsäck dark orangeIndispensable SACOCHE Axelremsväska vit HerraccessoarerAdidas Daily Bind alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Hypervenom 3 Academy IC alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

New Balance GM500KSW alltid billig frakt

Ted Baker MATINEE Plånbok rosaguld

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Poncho, Ull Svart alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Adidas ZX Flux Adv Smooth W S79502 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterReebok CL NYLON SLIM EP alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lacoste Aimee 4 Srw alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger New Balance WLRUSHVB alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Nike MD Runner 2 Eng Mesh 916774-001 och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Asics Gel-Saga Glow H4A0N-9007 alltid billig fraktAsics Patriot 10 alltid billig fraktInyati ELODY Handväska svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Adidas Marathon 10 TR W alltid billig frakt.