Skjorta från Tiger of Sweden FARRELL 5 Strl 40 Thomas Sabo Charm pendant zodiac sign Capricorn Smycken

Ben Sherman Klocka svart Herraccessoarer

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Thomas Sabo Charm pendant zodiac sign Cancer Smycken
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen ID Fine FAITH TAG Halsband guld-colourödTwitterByxa från Tiger of Sweden BARRO Strl 48 och Byxa från Tiger of Sweden GEKKOO 5 Strl 54

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Valentino by Mario Valentino SUPERMAN Handväska svart

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Converse One Star 161563C alltid billig frakt

Reebok CL Nylon Slim Pigment alltid billig frakt

Marimekko Home TIILISKIVI DUVET COVER Sovrum

Asics Lyte-Jogger H7G1N-2395 alltid billig frakt

Ormskinn Klockbox - 6 klockor alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Converse C. Taylor All Star OX Optical röd M9696Asics Gel Impression 9 T6F6N-2030Adidas Tubular Runner S81507 alltid billig frakt och Tamaris 12629421564 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Reebok Royal EC Ride alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Reebok Royal Connect alltid billig frakt

Samsonite City Vibe Small City Backpack Ryggsäckar

Produktnummer: 17532264

Skjorta från Tiger of Sweden.

- Slim Fit.
- Cutaway-krage.
- Rund manschett.
- Tillverkad i linne och bomullsväv.
- Omkrets av manschett regleras med två knappar.

Style:
FARRELL 5

Färg:
Nobel Grön (4Y8)

Material:
67% Linne
33% Bomull

Storlek:
40

Tvättråd:
Maskintvätt 40°

Fila 10102749EF alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Kenzo Scarf Main Sjalar & halsdukar

Jag har redan satt upp plattformen, Reebok Royal Transp alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

gråport brun Scamoscia 11106S170G

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Dyrberg Kern SALOMA SmyckenStill Nordic CLEAN 2 ROOM TOLIETRY Necessär svart HerraccessoarerIndispensable SACOCHE Axelremsväska vit Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Tiempo Natural IV Ltr FG alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Adidas RUN9TIS TM alltid billig frakt

Nike MD Runner 2 Leather Prem alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Adidas ADIZEROCADENCE2 alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Onitsuka Tiger Mexico 66 Vin D2J4L-2912 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterPolo Ralph Lauren SILK AMERICAN FLAG SILK B Sjalar & halsdukar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Zoom Stefan Janoski 333824-072

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Nike Hypervenom Phelon Iii FG alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Adidas ZX 500 OG W alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Adidas CF Racer TR W alltid billig fraktAsics Gel-Pursue 2 T5D0N-5330 alltid billig fraktNike Ruckus Mid LR alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Versace Jeans STITCHED CROSSBODY Kugrönväska rosa.