BOSS JOHAN Skärp medium grön Herraccessoarer Thomas Sabo Charm pendant zodiac sign Taurus Smycken

FrödsBRUDER WALLET FLAPPY Plånbok caramel

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Eastpak WYOMING Ryggsäck tropic blå
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen ID Fine TAURUS Halsband guld-colourödTwitterBalklänning, Puré Bridal 0073, Dark Ivory Champagne och BOSS Business Wear Tie 6 cm Slipsar & Accessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Polo Ralph Lauren Plånbok svart Herraccessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Star Wars Darth Vader 3D Ryggsäck

J.LINDEBERG BEVELED BRIDGE Skärp navy

Retroklänning 60-tal Åsa, Gul alltid billig frakt

Puma Flexracer alltid billig frakt

Lacoste SMALL BILLFOLD Plånbok svart

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Adidas Duramo Lite 20 alltid billig fraktAdidas X 184 FG alltid billig fraktSkechers Flex Appeal 2.0 12756-NVHP och Adidas Alphabounce RC B42652 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Adidas Tubular Runner S81507 alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Adidas Breeze 202 2 W alltid billig frakt

Eton Burgundy Wool & Silk Tie Slipsar & Accessoarer

Hilfiger Collection STRIPES BUCKET HAT, Mössor & kepsar

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Vans Camden Deluxe alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Reebok Print Smooth Ultk alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Asics Gel-Movimentum HL7G7-9090 alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Reebok Fusium Lite CN6527 alltid billig fraktAxelremsväska läder, svart alltid billig fraktDyrberg Kern NEDA Smycken och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

New Balance WR996SRB alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Cordwainer Skärp elba noce Herraccessoarer

Nike FS Lite Trainer alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Adidas RUN9TIS TM alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Puma Carson Runner Glitch Wns alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterHelly Hansen Flying Skip 11414-990 och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Caterpillar Neder Canvas P713031 alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Puma Vikky alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av CMP Bellatrix alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Nike Rosherun GS alltid billig fraktSkechers OG 90 52352-BLK alltid billig fraktAdidas Crazytrain 2 CF M alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Geox Junior Piuma Ball alltid billig frakt.