GANT D1. SIGNATURE WEAVE BOWTIE Slipsar & Accessoarer Byxa från Tiger of Sweden HERRIS Storlek 48

Nike Superfly 6 Club FG MG alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Pernille Corydon Silhouette Ring Adj. Smycken
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Byxa från Tiger of Sweden MAIN 3 Strl 50TwitterPernille Corydon Sakura Necklace Adj. 45 55 cm Smycken och Byxa från Tiger of Sweden NEDVIN Strl 48

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

VidaXL Tvådelad kostym med slips herrar strl. 48 kamouflagetryck

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Edifice Klocka brun Herraccessoarer

BOSS Skärp medium brun Herraccessoarer

Anderson's STRECH BELT Flätat skärp svart

GANT ELASTIC BRAID BELT Bälten

Kimono Kaftan, Siden alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Byxa från Tiger of Sweden NEDVIN Strl 146Julie Sandlau Primini Pendat guld Sapphire SmyckenJulie Sandlau Little Tree of life pendant guld Smycken och VidaXL 3-delad barnkostym storlek 92 98 svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Gerry Weber Messina 03 Taupe alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Adidas Cloudfoam Speed alltid billig frakt

Syster P Glam Glam Necklace Smycken

Mer produktinformation
 • 100% siden
 • Masculine heritage
 • Tidlös och versatil design.
 • Herschel Retreat Light Ryggsäckar

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Vans Authentic Plaid alltid billig frakt

  Jag har redan satt upp plattformen, Reebok Sublite XT Cushion alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Skechers Elite Flex Muzzin alltid billig frakt

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Adidas Cloudfoam Sprint alltid billig fraktNike Wmns Primo Court Canvas alltid billig fraktSkechers D'Lites Fresh Start 11931-WSL och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Guess DETAIL BELT BAG Bältesväska vit

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Fabienne Chapot HAT Keps palm rosa

Nike Nightgazer 644402-008 alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Marc O'Polo BELT BAG Bältesväska calico blå 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Marshall MAJOR III Hörlurar brun 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterAdidas Madoru 2 W alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas ZX 700 BE LO W alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Amanda Christensen Printed Single Scarf Halsdukar & sjalar.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av J.LINDEBERG Flätat skärp vit grön Herraccessoarer och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Puma ST Runner V2 Full L alltid billig fraktAdidas ZX 500 OG W alltid billig fraktAdidas Ace 151 Leather FG AG M alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Puma Basket Heart Night Sky 364108-02.