Kappa Gizeh alltid billig frakt Tiger of Sweden ALLNIK 2 Plånböcker

Puma Baylee alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

KARL LAGERFELD Skärp svart Herraccessoarer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Byxa från Tiger of Sweden HARRIE Storlek 50TwitterDeuter SPEED LITE 20 Ryggsäck bay midnight Herraccessoarer och HUGO Victorian R_S card c Plånböcker

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Cloudfoam Pure skor vit

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Tectake 3 par skoblock proffs 46-48

Solglasögon GANT GA7040 01D Polariserad Smoke

Magnanni Skärp cognac Herraccessoarer

Becksöndergaard MILL Scarf grå melange

Marc O'Polo Axelremsväska lemon gul

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Solglasögon GANT GA7046 01D Steel svartDesign Letters WOODEN CUBES A Z VardagsrumByxa från Tiger of Sweden NEDVIN Strl 148 och ID Fine PISCES Halsband guld-colouröd

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Solglasögon GANT GA7047 52R Polariserad Havanna.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Adidas Seeley Court BB8587 alltid billig frakt

Dune London DAKESS Handväska svart

Produktnummer: 16605004

Ändamal: Universiella. Säsong: Året runt. Fason: Lågskor. Färg: Grenade. Material i skoskaft: Tyg,Syntetiskt material. Typ av insida: Tyg. Typ: Dam.

Izabel Camille Blossom Smycken

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Lauren Ralph Lauren SONIA Scarf svart

Jag har redan satt upp plattformen, Asics Gel Lyte III HN6G4-9090 alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Julie Sandlau Lucy Earstuds Rhodium Smycken

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Adidas Cosmic 20 M alltid billig fraktPS Paul Smith HAT ZEBRA BEANIE Mössa slatePuma Platform Slide alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Asics Gel-Vickka Trs H847L-300 alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Nike Kaishi Print 705450-003 alltid billig frakt

Picard LOLLIPOP Ryggsäck safran

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par VidaXL Kavaj herr strl 52 antracit 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Emporio Armani Skärp svart 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterDKNY WHITNEY BIFOLD WALLET Plånbok iconic blåsh och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Alder alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Kipling FUNkvinnorTAL Ryggsäck lively navy.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Superdry DIAMOND TARP BACKPACK Ryggsäck svart Herraccessoarer och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Thomas Sabo Charm pendant gulden star SmyckenDay Birger et Mikkelsen Day Amaryllis Necklace SmyckenGant ST Bart alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det New Balance WRT96PCC alltid billig frakt.