Jordan AIR DUFFLE Sportväska svart Herraccessoarer Solglasögon Guess GU7371BL-35 alltid billig frakt

New Balance Fresh Foam Lazr Heatheröd MLAZREB

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Superdry SEMESTER Ryggsäck light grå Herraccessoarer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Eton Elephant Print Bandana Halsdukar & sjalarTwitterHUGO Gildo Logo_Sz30 Bälten och grön Comfort - Ulltofflor Grå (Gummisula)

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

VidaXL Tvådelad kostym herrar strl. 52 kungsblå

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Reebok Foster Flyer alltid billig frakt

Byxa från Tiger of Sweden DYLEN Strl 48

Reebok Rapide MU alltid billig frakt

Stor Laptop Ryggsäck med 3-siffrigt Kodlås, USB-port - Grå

Porsche Design MIRAGE Skärp svart Herraccessoarer

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Jeans från Tiger of Sweden SLIM Strl W32 L34Solglasögon GANT GA8056 01B SmokeDiesel SUSEGANA F-SUSE BELT Bältesväska orange Herraccessoarer och Solglasögon GANT GA7040 01D Polariserad Smoke

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Stor Laptop Ryggsäck med 3-siffrigt Kodlås, USB-port - Svart.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Cornelia Webb CHARMED LUNAR NECKLACE CLASSIC Smycken

The North Face BASE CAMP TOTE Ryggsäck svart Herraccessoarer

Caterpillar Instruct P722311 alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

VJ since 1890 VJNL082 Smycken

Jag har redan satt upp plattformen, Adidas Top Ten HI W alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Samsøe & Samsøe CASHMERE MIX ACCOLA MAXI SCARF Halsduk svart

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Adidas Cloudfoam Pure DB0694 alltid billig fraktAdidas Madoru 11 W alltid billig fraktAsics Gel-Lyte Runner H7W0N-9090 alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Wrangler Tropical Karen alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Adidas VS Set alltid billig frakt

Reebok Classic Leather MU DV3933

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Nike Kaishi 654473-412 alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Adidas Nemeziz Messi 174 alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterAdidas VL Court 20 Navy alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Classic Cortez Nylon 807472-101

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Eastpak WYOMING INTO THE OUT Ryggsäck into camo Herraccessoarer.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Royal RepubliQ EXPLORER Necessär svart och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Pernille Corydon Treasure Ring Adj. SmyckenLacoste BILLFOLD COIN Plånbok svartBy Malene Birger BEL7001S91 Skärp och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Adidas Prödator Instinct FG alltid billig frakt.