KARL LAGERFELD SIGNATURE BEANIE Mössa concrete Adidas Nemeziz 174 Fxg Cold Blooded

Adidas Crazytrain CF W alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Reebok Furylite Afr alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Fila 1010145 alltid billig fraktTwitterReebok Hexaffect Run alltid billig frakt och Reebok CL Leather NP alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Terrex AX2R Beta S80741 alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

VidaXL Tvådelad herrkostym strl. 56 beige

Byxa från Tiger of Sweden LAMONTE Strl 48

Nike Mercurial Vapor Academy IC alltid billig frakt

Kristall pärla bröllop hår krona tiara handgjort

Reebok Rapide MU alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Denver Jacket svart alltid billig fraktTiger of Sweden BALLON S PlånböckerSolglasögon Guess GU7259 röd alltid billig frakt och Byxa från Tiger of Sweden GEKKO Storlek 48

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Syster P MINIMALISTICA HAMMEröd CIRCLE NECKLACE guld Smycken.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Byxa från Tiger of Sweden NEDVIN Strl 44

Arnette Solglasögon matte havana Herraccessoarer

Inyati INITA Handväska cream

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Reebok Classic Lthr CN5768 alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, BOSS Business Wear Bexter_Sz30 Bälten, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

VJ since 1890 VJNL096 Smycken

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Julie Sandlau Primini Pendat guld Sapphire SmyckenAdidas Ace 153 Fgag M alltid billig fraktGerry Weber Messina 03 Taupe alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

HOLZWEILER HYPNOTIZED Beanie SS19 Mössor & hattar

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Herrklocka Replay klocka unisex rx1201dh

Kipling ART Shoppingväska active röd

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Nike Vapor 12 Club CR7 FG MG alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Adidas Nemeziz Messi 174 Fxg alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterNike Tiempox Ligera IV IC alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

KARL LAGERFELD EXCLUSIVE HAWAII SCARF Scarf pale rosa

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger UA Charged Escape 3020004-103 alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Polo Ralph Lauren LYOCELL BLEND SEASONLESS SIGNATURE Sjalar & halsdukar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen BOSS Business Wear Barnabie Kostymer & kavajerEastpak WYOMING INTO THE OUT Ryggsäck into svartTiger of Sweden TORRIS Slipsar & Accessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Amanda Christensen Printed Single Scarf Halsdukar & sjalar.