Kappa Paras ML alltid billig frakt Still Nordic REO TOILETRY Necessär cognac Herraccessoarer

Nike Vapor 12 Club TF alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

KIOMI Ryggsäck light grå
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Adidas Ace 164 TF alltid billig fraktTwitterTamaris 112360820 alltid billig frakt och Adidas Messi 152 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Tamaris 122101 alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Julie Sandlau Ocean Pendant guld vit Smycken

Tamaris 125097 alltid billig frakt

Asics Gel-Sonoma 4 1011A177-001 alltid billig frakt

Lauren Ralph Lauren Teresa Scarf Sjalar & halsdukar

Adidas Cloudfoam Lite W alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Marimekko Home RÄSYMATTO DUVET COVER SovrumNike Mercurial Vapor Club MG alltid billig fraktSuperfit Bill alltid billig frakt och Izabel Camille Flawless Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Gripsholm BED SET LINEN BLEND AMMI Sovrum.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Jeans från Tiger of Sweden SLIM Strl W32 L34

Adidas Adria PS alltid billig frakt

Produktnummer: 18175725

Ändamal: Universiella. Säsong: Året runt. Fason: Lågskor. Färg: Gråa. Material i skoskaft: Tyg,Syntetiskt material. Typ av insida: Tyg. Typ: Herr.

Reebok Print Smooth Clip U alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Arnette Solglasögon matte havana Herraccessoarer

Jag har redan satt upp plattformen, Tiger of Sweden HINSDAL2 L Mössor & kepsar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Polo Ralph Lauren Plånbok navy Herraccessoarer

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Syster P Flakes Hoops rosa Opal SmyckenGANT O1. PAISLEY TIE Slipsar & AccessoarerHUGO E PAPER CLIP Slipsar & Accessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Thomas Sabo bracelet Heritage Smycken

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Adidas Element Refresh W alltid billig frakt

Samsonite 4Mation Laptop Backpack M Ryggsäckar

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Skechers Microburst 23327-BBK alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Kipling AMIEL Handväska beige 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterEastpak AUTHENTIC LARGE PADDED Ryggsäck svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

VidaXL Tvådelad kostym med slips herr strl 48 vit

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Doughnut MACAROON Ryggsäck svart Herraccessoarer.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Tory Burch LACQUEröd RAISED LOGO STUD Örhänge new ivory tory guld-colouröd och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Puma Cross Shot Winter Wns alltid billig fraktMaxiklänning retro 70-tal, BurgundyAdidas Rockadia Trail alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Tiger of Sweden BRAIDANT E Bälten.