Le Specs BANDWAGON Solglasögon matte stone Adidas Stan Smith W BY8861 alltid billig frakt

Asics Gel-Saga Glow H4A0N-9007 alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Helly Hansen W Fjord Canvas skor V2 11466-580
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Asics Gel-Lyte Runner H7W0N-2626 alltid billig fraktTwitterNike SB Check Solarsoft Canvas 843896-200 och Skechers Elent Velago 65406-BRN alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Reebok Ventilator Summer Brights alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Inyati ELODY Handväska senf

Bogner LEE Keps grå Herraccessoarer

Reebok 58 Bright Street alltid billig frakt

Lacoste BILLFOLD COIN Plånbok peacoat

Reebok Classic Leather Quilted Pack

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Anello TOTE BACKPACK MELANGE Ryggsäck gulLe Specs BEAUTIFUL STRANGER Solglasögon svartPolo Ralph Lauren PANEL CAMP CAP Keps newport navy röd Herraccessoarer och CLOSED BEANIE Mössa svart Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Adidas Ace 164 TF alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Gioseppo 43272 alltid billig frakt

Julie Sandlau Prime pendant guld Smycken

Helly Hansen Vinstra 11243-590 alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Reebok GL 3000 Mesh alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Puma Suede Heart EP alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Reebok Club C 85 Canvas Mint grön

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Skins Essentials K Proprium Unisex Calftights with stirrup UtrustningHUGO E HUGOPAPER Slipsar & AccessoarerNordend, Vinterkänga för barn alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Bag N Noun NOUN POST Axelremsväska dark grön Herraccessoarer

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Rieker 41487 alltid billig frakt

Le Specs Escadrille silverfärgade fyrkantiga solglasögon

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Fila Control II Low 1010593-29Y alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Caprice 92660629019 alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterGuess CITY LOGO CROSSBODY Axelremsväska orange och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

BOSS Business Wear Crosstown P_Card hol Plånböcker

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger New Balance U410SD alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Puma X Shantell Martin Leadcat V alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen VidaXL Kavaj herr strl 48 svart alltid billig fraktArnette Solglasögon transparent azure HerraccessoarerRoeckl BASIC Fingervantar svart Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Adidas F10 TF alltid billig frakt.