Maria svart Midnight Mini Earring Smycken Armani Exchange MAN WOVEN SCARF Halsdukar & sjalar

Skechers Larson 65160-BLK alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Nike Quick Baller Low alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Nike Hypervenom Phade FG alltid billig fraktTwitterNike Hypervenom Phade 3 FG 852547 801 och Caprice 92621321 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Converse Chuck Taylor All Star Pro 159698C

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Adidas Hawthorn ST alltid billig frakt

Müsli by grön Cotton Solid bed linen adult LONG Sovrum

Doughnut CHRISTOPHER Ryggsäck charcoal Herraccessoarer

Softinos Ona alltid billig frakt

Nike The Air Overplay IX alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen JBL E25 IN-EAR HEADPHONE Hörlurar svart HerraccessoarerJBL E25 IN-EAR HEADPHONE Hörlurar vit HerraccessoarerLacoste BILLFOLD COIN Plånbok peacoat och L.Crödi MAXIMA Handväska blå

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Le Specs SAY MY NAME Solglasögon rosa guld.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Adidas Copa 173 FG alltid billig frakt

Warm Poncho alltid billig frakt

Mer produktinformation
 • Yellow gold plated. 925 sterling silver
 • Styla din outfit med denna eleganta design.
 • Charmig enkel design
 • Nike Air Monarch IV Training skor vit

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Reebok Classic Leather 2232 alltid billig frakt

  Jag har redan satt upp plattformen, Adidas Copa Tango 184 TF alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Adidas Cloudfoam Race alltid billig frakt

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Adidas Nemeziz 174 TF Pyro Storm alltid billig fraktIzabel Camille Sweetheart small SmyckenPolo Ralph Lauren Skärp brun Herraccessoarer och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

VidaXL Tvådelad kostym med slips herrar strl. 54 kamouflagetryck

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Salomon PROLOG 40 BAG Poseidon NIGHT SKY Weekend & gym väskor

Converse CT Ballet Lace alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Adidas Duramo Lite 20 alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Adidas Cloudfoam Racer TR CG5764 alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterVans Camden Deluxe V4J9K8L alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Himla Drödtningholm Duvet Cover Sovrum

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Adidas Daily Bind alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Asics Gel-Kayano Trainer H6D0N-9090 och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Asics Nitrofuze 2 T7E8N-0601 alltid billig fraktSwarovski ONLY NECKLACE LINE Halsband vitMarshall MAJOR III Hörlurar vit och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Roeckl BASIC Fingervantar svart Herraccessoarer.