J.LINDEBERG Keps dark röd Herraccessoarer Overwatch Hoodie, Symmetra alltid billig frakt

Lacoste grönICAL CAMERA BAG Axelremsväska svart

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

VidaXL Herr vit Tie set med väst och fluga Medium
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Reebok Lucky Wish Seasonal alltid billig fraktTwitterAdidas Gvp Canvas ST alltid billig frakt och Reebok Royal Transport TX alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lacoste grönICAL CAMERA BAG Axelremsväska svart Herraccessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Asics Gelrocket 8 600 alltid billig frakt

Soft Gallery Bed Linen Junior Sovrum

New Balance 358 alltid billig frakt

Kreafunk AGROOVE Övrigt dusty rosa

Converse C. Taylor All Star 163307C

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Stödstrumpor 4-Pack alltid billig fraktConverse all star OX navy alltid billig fraktFritzi aus Preußen GRIDLEY Handväska svart och Nike Mercurial Vortex II IC 651648-060

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Reebok Daily Cushion 20 R alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Helly Hansen Fjord alltid billig frakt

Nike Tiempo Genio Leather FG alltid billig frakt

Ted Baker ZAANDRA Axelremsväska svart

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Adidas Duramo 8 alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, JBL E25 IN-EAR HEADPHONE Hörlurar vit Herraccessoarer, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Delux Klocklåda Smyckeslåda alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Adidas X 164 TF alltid billig fraktHUGO MAYFAIR BELT Skärp nudeDoughnut MONTANA Ryggsäck army och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Asics Gel-Pulse 10 1011A007-002 alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Solglasögon GANT GA7068 09E Steel Havanna

Adidas Vlneo Court alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Byxa från Tiger of Sweden HERRIS Strl 48 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Byxa från Tiger of Sweden MAIN 3 Strl 50 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterMango Man Zip pebbled backpack Ryggsäckar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Komono ESTELLE ROYALE Klocka rosaguld-colouröd

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Asics Gelfit Tempo 3 kvinnor 9093 alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Bugatti 411354316400 alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Reebok Fusium Lite CN6527 alltid billig fraktStetson Keps McCook Newsboy BusboyDAY Home Mehmet Cushion Cover Vardagsrum och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Asics Gelflare 6 alltid billig frakt.