Tamaris LENA Handväska mocca Rains Weekend Bag Weekendväskor

Komono WINSTON Klocka guld-colouröd wood Herraccessoarer

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Enter CITY FOLD TOP BACKPACK Ryggsäck melange navy melange svart top
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Geographical Norway Alyssa Jacket navyTwitterBOSS JEEKO Skärp svart Herraccessoarer och Rains BACKPACK Ryggsäck svart Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Sealskin Badrock Porto dam strl. L grå 16361347811

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Nike Air Pernix 818970-100 alltid billig frakt

Mönstrade Leggings Sömlösa 3-Pack

Kipling IZELLAH Axelremsväska active blå

HUGO Gionio Brunt skinnskärp

Marc O'Polo CROSSBODY SMALL Axelremsväska moss grön

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Adidas Daily 2.0 DB0271 alltid billig fraktSkechers Bobs Squad 31362-BBK alltid billig fraktSkechers Burns Agoura 52635-BKGY alltid billig frakt och Asics Kanmei T7H6N-9090 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Reebok Sprintfit II FG alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Reebok Royal Complete Washed alltid billig frakt

BECKSÖNDERGAARD Cleo Sjalar & halsdukar

Eastpak READER M + Weekendväskor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Carinii B4566E50000 alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Asics Upcourt 3 1071A019-001 alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Nike Superfly 6 Club CR7 IC alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Adidas Sulina W alltid billig fraktKreafunk AGROOVE Övrigt blåID Fine LUCKY NUMBER Halsband guld-colouröd och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Madewell SLING BAG Handväska english saddle

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Müsli by grön Cotton Solid bumper Accessoarer

Nike Vapor 12 Club TF alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Skinnväska, Mini alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Adidas Kanadia Trail F36061 alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterReebok Solestead alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Asics Gelfit Tempo 3 kvinnor 9693 alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Eastpak WYOMING Ryggsäck svart denim.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Skjorta från Tiger of Sweden FARRELL 6 Strl 39 och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen HOLZWEILER MARGAY Beanie SS19 Mössor & hattarSkechers Braver Ralson alltid billig fraktAsics Gel-Saga H461N-0101 alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Assassins Creed Syndicate Hoodie - Small.