Boss Casual Wear Foxx Mössor & kepsar Eastpak OPGRADE Ryggsäck opgrade dark

Puma Vikky Ribbon S alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Solglasögon Guess GU7323 alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Adidas X 153 TF M alltid billig fraktTwitterThomas Sabo Pendant Smycken och Syster P Flakes Necklace silver rosa Opal Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Fritzi aus Preußen HELEN ORION Handväska hazel

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Adidas Response 2 W alltid billig frakt

Becksöndergaard Shoppingväska barbados cherry

Sommarklänning Maria, Ljusblå alltid billig frakt

Herschel CITY MID-VOLUME Ryggsäck winetasting tan

Lexington Home Hotel Velvet Sham with Embroidery Vardagsrum

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen VidaXL Shoppingväska äkta läder brunPernille Corydon Edith Bracelet Adj. 15 18 cm SmyckenJ.LINDEBERG CASPIAN Flätat skärp grön Herraccessoarer och Vans Breton Boot brun alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DC skor Trase TX Kids alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Vans FEND ROLL TOP BACKPACK Ryggsäck multi-colouröd

Balklänning från Romantica alltid billig frakt

Mer produktinformation
 • 50% akryl, 50% ull
 • Mössa
 • Perfekt för kyliga höst- och vinterdagar
 • Tillverkat i Italien
 • Tiger of Sweden MARVAL Plånböcker

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Fröd Perry CLASSIC HOLDALL Axelväskor

  Jag har redan satt upp plattformen, Guess CITY LOGO UTILITY CASE Necessär svart Herraccessoarer, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Adidas Ace 163 Primemesh TF M alltid billig frakt

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Superdry ACADEMIC BACKPACK Ryggsäck light grå marl HerraccessoarerReebok Fabulista alltid billig fraktDR Martens Carnaby röd alltid billig frakt och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Asics Gel Lyte Runner H7C4L-2323 alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Tory Burch ROBINSON CARD CASE Plånbok svart

Trussardi Jeans EASY LIGHT 3 POCKET SAFFI Plånbok sand

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Le Specs SUPASTAR Solglasögon guld-colouröd Herraccessoarer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Maria svart MARCELLE RING Ringar guld-colouröd 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterAdidas Team Court alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Reebok Royal CL Jogger alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Thomas Sabo Charm bracelet Pearls Smycken.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av ID Fine LEO Halsband guld-colouröd och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen ID Fine SAGITTARIUS Halsband guld-colourödSkjorta från Tiger of Sweden FARRELL 6 Strl 39DAY Home Day Harlekin Cushion Cover Vardagsrum och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det VidaXL 3-delad barnkostym storlek 128 134 svart.