Izabel Camille Pearly pendants 2 pieces Smycken Lauren Ralph Lauren CORNWALL CASUAL Midjeskärp svart

Reebok Cardio Motion alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Superdry MONTANA Ryggsäck röd Herraccessoarer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Bambustrumpor 15-Pack alltid billig fraktTwitterJeans från Tiger of Sweden LAIRD Strl W30 och Desigual BOLS CHANDY DURBAN Axelremsväska brun

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Asics Gel-Kayano Trainer H6D0N-9090

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

New Balance WXNRGFH alltid billig frakt

Dyrberg Kern QUINNIE Smycken

Marc O'Polo BELT BAG Bältesväska lemon gul

Astor Ls Hoodie, bright röd, Better Bodies

Armani Exchange BELT Skärp svart brun Herraccessoarer

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Syster P Pearly Short Necklace vit SmyckenSyster P Pearly Double Pearl Bangle vit SmyckenTiger of Sweden Skjorta FARRELL 4 Strl 38 och Le Specs AIR HEART Solglasögon tort

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det QUAY AUSTRALIA AS IF Solglasögon.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Tamaris PHOENIX CROSSBODY BAG Axelremsväska coral

Reebok CL Lthr Crepe LO alltid billig frakt

Mer produktinformation
 • Sterling silver, swarovski pearl
 • Berlock
 • Stendetaljer
 • Mått: 6x12 mm
 • Puma Trinomic XT2+ 357774-01 alltid billig frakt

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Eastpak WYOMING INTO THE OUT Ryggsäck into camo Herraccessoarer

  Jag har redan satt upp plattformen, Gant Cruz alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Vagabond COPENHAGEN Bältesväska offvit

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen DC skor Trase TX Kids alltid billig fraktKomono ALINA Solglasögon brunCrocs LiteRide Sandal 205106-6KP alltid billig frakt och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Cornelia Webb DISTORTED NECKLACE S Smycken

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Herschel Supply Co Settlement Ryggsäck 23 l

Adidas CF Refresh Mid alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Gioseppo Pothia alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Reebok Speedlux 3 alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSkechers guldie 73845-BLK alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Prödator 194 IN SA alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Reebok Furylite Afr alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Massimo Dutti TRAVEL Passfodral svart Herraccessoarer och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Geographical Norway Bravici JacketTiger of Sweden BALLON S PlånböckerJeans från Tiger of Sweden SLIM Strl W32 L34 och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Pernille Corydon Silhouette Ring Adj. Smycken.