Marimekko Home PIRPUT PARPUT CUSHION COVER Vardagsrum Pokemon - Pikachu backpack alltid billig frakt

ADIDAS Zx Flux J Vit alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Juvel- och Klocklåda Karbonfiber Design
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Izabel Camille Prima kvinnor small SmyckenTwitterSuperdry JACKEL MONTANA Ryggsäckar och Herschel CLASSIC X-LARGE Ryggsäck mid grå Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Tamaris 12550321 alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Adidas Handball Spezial M18209 alltid billig frakt

Jeans från Tiger of Sweden IGGY Strl W32 L34

Reebok Toe Down Ultra alltid billig frakt

Rains WEEKEND BAG Weekendbag svart Herraccessoarer

L.Crödi MAXIMA SET Axelremsväska svart

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen HUGO Gavrilo BL BältenEnter CITY FOLD TOP BACKPACK Ryggsäck melange mineralBoss Casual Wear Fargo Mössor & kepsar och Lacoste Halsduk svart Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Anello BACKPACK PLAIN Ryggsäck orange dark brun Herraccessoarer.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

BOSS Business Wear Crosstown_Phone 10 Mobilskal

FrödsBRUDER LAPPI WALLET Plånbok cinnamon

Mer produktinformation

Your sofa, bed, and floor will thank you when you update them regularly. Pillows are the perfect place to play with a new look! Our Pirput parput pillowcase has a habit of eliciting smiles. A great way of cheering up an old sofa.

 • 100% bomull
 • Mönstrad
 • Maskintvätt i högst 60 ˚C
 • Var god uppmärksamma att detta endast är ett kuddöverdrag
 • Mått: 50 x 50 cm
 • Förpackningens mått: 18 x 5 x 16 cm
 • SOPHIE by SOPHIE Pearl bracelet Smycken

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Polo Ralph Lauren COTTON RL YACHT CLUB BANDAN Sjalar & halsdukar

  Jag har redan satt upp plattformen, Tamaris PHOENIX CROSSBODY BAG Axelremsväska coral, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  HUGO BUD Skärp dark brun Herraccessoarer

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Willex Regnponcho med huva strl L XL blå och svart 29220Adidas VS QT Vulc W alltid billig fraktDRYKORN BREENA Mössa grå och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Byxa från Tiger of Sweden MATTE Strl 50

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Converse All Star 1J794 alltid billig frakt

Asics Frequent Trail alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Asics Gelcyber Speed 2 alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Nike Hypervenom Phade 3 FG 852547 801 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterAsics Lyte-Jogger H7G1N-9097 alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Dyrberg Kern ARC SHINY guld Smycken

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Adidas Tubular Runner Core svart alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Nike Wmns Backboard alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Burton TINDER PACK 25L Ryggsäck svartByxa från Tiger of Sweden Egrön 14 Strl 48ID Fine VIRGO Halsband guld-colouröd och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det BOSS Business Wear Timmi Slipsar & Accessoarer.