Herschel Supply Co Glendale Svart schackrutig keps i justerbar modell BOSS FULLPRINT Keps dark blå Herraccessoarer

Adidas Duramo Elite W alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

QUAY AUSTRALIA HIGH KEY MINI Övrigt matte svart
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen BOSS NICANDRO Halsduk medium beige HerraccessoarerTwitterJordan AIR PATROL PACK Ryggsäck svart Herraccessoarer och Royal RepubliQ BOYFRIEND BELT Skärp svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Skechers D'Lites Biggest Fan 11930-NVW

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Eastpak LONDON CORE FärgS Ryggsäck svart denim Herraccessoarer

Teva Original Ombre alltid billig frakt

Skechers Side Street 73578-BLK alltid billig frakt

Adidas Gazelle Fashion J Linkhacbruncvit

Salomon Sense Pro Max W 392487 alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Lauren Ralph Lauren Cornwall II Stretch Belt SkärpIzabel Camille Prima kvinnor Earsticker SmyckenGANT D1. SIGNATURE WEAVE BOWTIE Slipsar & Accessoarer och Sportig Klockbox Klocklåda Urbox i Kolfiber - 12 klockor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Jeans från Tiger of Sweden SLIGHT Strl W27 L34.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Eastpak OUT OF OFFICE Ryggsäck svart

Adidas Essential Star M alltid billig frakt

Liebeskind Berlin SOPHIA Plånbok navy blå

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

BOSS BARNABIE Skärp medium brun Herraccessoarer

Jag har redan satt upp plattformen, Syster P Pearly Big Hoops guld svart Smycken, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Asics Gel-Kayano Trainer Evo H7Y2N-9590

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Pernille Corydon Therese Necklace SmyckenHUGO E XAGON Slipsar & AccessoarerEastpak OUT OF OFFICE Ryggsäck sunday grå och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

SAND Ties 5,5cm T273 Slipsar & Accessoarer

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Avento Löparjacka med reflektering herr S 74RC-ZIL-S

Pilgrim Klocka rosaguld-colouröd svart

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Adidas Prödator Tango 18.4 IN CP9275 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Fritzi aus Preußen GRIDLEY Handväska ice 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterKreafunk AGROOVE Övrigt svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

New Balance MLSZANTW alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Lacoste BILLFOLD COIN Plånbok peacoat Herraccessoarer.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Adidas VS Pace alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Skechers Appeal 2.0 12773-CHAR alltid billig fraktLexington Home Hotel Do Not Disturb Sham VardagsrumIzabel Camille Significant small Smycken och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Eton Elephant Print Bandana Halsdukar & sjalar.