QUAY AUSTRALIA WALK ON Solglasögon svart Herraccessoarer GUESS NOT C. NOT ADJUST. BELT Skärp

Thomas Sabo Charm pendant zodiac sign Leo Smycken

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Johnstons Cashmere HAY Fingervantar svart Herraccessoarer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Valentino by Mario Valentino CABALLEROS Plånbok svartTwitterDesign Letters 60 cm chain 18k guld plated silver Smycken och Furla BUBBLE KEYRING POM Nyckelringar onyx

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Thomas Sabo Charm pendant zodiac sign Libra Smycken

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Reebok Classic Nylon Slim alltid billig frakt

Kappa Sash alltid billig frakt

Vans Chapman Mid MTE VA2XSXOGV alltid billig frakt

Kappa OAK II 241977-4141 alltid billig frakt

VidaXL 3-delad barnkostym storlek 116 122 vit

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen VidaXL 2 Flanellskjortor av pläd herr Röd-Svart rutig Storlek XXAdidas Easy Vulc 2.0 B43666 alltid billig fraktHelly Hansen Fjord Canvas 10772-701 och Guess OPEN ROAD LARGE ZIP AROUND Plånbok sky

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Mint&berry Axelremsväska soft taupe.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Anello BACKPACK PLAIN Ryggsäck orange Herraccessoarer

Adidas Sonic Attack alltid billig frakt

Pernille Corydon Alpha Hoops Storlek 40 mm Smycken

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Komono Winston Royale Klocka Roséguld vit

Jag har redan satt upp plattformen, Adidas Oracle VI Str W Cvs alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Reebok Leather Seasonal alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Gioseppo 44401 alltid billig fraktRetroklänning 40-tal Cynthia, Burgundy - 1 Ex kvar Lauren Ralph Lauren Cornwall II Stretch Belt Skärp och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Liebeskind Berlin SOPHIA Plånbok italian röd

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Byxa från J.Lindeberg PAULIE FANCY DRESSED WOOL Strl 50

Sennheiser CX 5.00i Hörlurar vit Herraccessoarer

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par BOSS Business Wear Signature_Phone 10 Mobilskal 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Teva WS Hurricane Xlt Brd alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterLEGO City Armbandsur polis plast blå 8021193 och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Polo Ralph Lauren BASELINE CAP HAT Mössor & kepsar

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Filippa K Skärp svart Herraccessoarer.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Harley Davidson Solglasögon Blå Sol åka Skidor ögon Fantastic och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Vans Winston Washed V4MHILN alltid billig fraktAsics Amplica T825N-9093 alltid billig fraktAsics Frequent Trail 1011A034-001 och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Valentino by Mario Valentino RANMA Axelremsväska cipria.