Elli ANKER Halsband guldFärgn Klänning med fickor från Goddiva alltid billig frakt

Tiger of Sweden BALLON P Plånböcker

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

QUAY AUSTRALIA EVASIVE Solglasögon matte tort brun Herraccessoarer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Syster P PLANET EARRINGS guld guld SmyckenTwitterDyrberg Kern YATES AQUA Örhänge guld-colouröd turquoise och ALDO AURICELLE Ryggsäck vit

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

HUGO Gexter L_Sz30 Bälten

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

J.LINDEBERG SLATER Skärp blå Herraccessoarer

Ulle-toffel Orginal Denim alltid billig frakt

Reebok 0 alltid billig frakt

DAY Home Panter cushion cover Vardagsrum

Tamaris BERNADETTE Shoppingväska light grå

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Adidas Copa 174 Flexible Ground alltid billig fraktReebok CL Lthr SC Spli alltid billig fraktKjol Eva burgundy alltid billig frakt och Soulland DEKE BASEBALL CAP W. EMBROIDERY Mössor & kepsar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Adidas Falcon Elite 5 AF6420 alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Fresh 'n Rebel CAPS WIRELESS HEADPHONES Hörlurar ruby Herraccessoarer

Adidas Galaxy 4 M alltid billig frakt

Adidas Cloudfoam Lite Racer W alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Still Nordic CLEAN 2 ROOM TOLIETRY Necessär cognac

Jag har redan satt upp plattformen, HUGO ELEMENT Armband svart Herraccessoarer, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

HUGO Golloty Brunt läderskärp

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Valentino by Mario Valentino DIVINA Axelremsväska guldAdidas Goletto V IN alltid billig fraktMegir MS2068G Herrklocka - Svart alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

VidaXL Kavaj herr strl 54 marinblå

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

VILA Ruffle Demin Jacket alltid billig frakt

Cordwainer Skärp elba guld Herraccessoarer

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Enter CITY FOLD TOP BACKPACK Ryggsäck melange navy melange svart top 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Rains MSN BAG Ryggsäck svart Herraccessoarer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterMarc O'Polo Marc Opolo alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Reebok x Spirit Classic Leather BD2773

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Nike Flex Experience GS alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Anello Ryggsäck brun Herraccessoarer och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Harley Davidson Solglasögon Guld Brun Sol åka Skidor Speglad KörSkechers Breathe Easy alltid billig fraktFila Crosscourt 2 F Low 1010276-98F och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Reebok Sublite Authentic 40 alltid billig frakt.