Laptop Backpack, Slim Lightweight School Bag for Boys Girls Jerome Gym Bag, svart röd, Gorilla Wear

By Malene Birger ELIA COIN Plånbok charcoal

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Kim slim jeans denim alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Adidas Cloudfoam Lite Flex W AW4203TwitterElli ORGANIC GEO TREND BLOGGER MAIRA Halsband guld-colouröd och Napapijri Ariel alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Byxa från Tiger of Sweden GEKKO Storlek 48

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Deuter WALKER 20 Ryggsäck anthracite svart

Pernille Corydon Aura rosa Bracelet 15 18 cm Adj Smycken

ID Fine TRISTAR Halsband guld-colouröd

Pernille Corydon Cornelia Bracelet Adj. 15 18 cm Smycken

Julie Sandlau Afrodite pendant guld Smycken

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Design Letters 16mm matt 18k guld plated silver a z SmyckenKlänning med fickor från Goddiva alltid billig fraktBurton WESTFALL PACK Ryggsäck true svart twill Herraccessoarer och Le Specs DAMN Solglasögon matte svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Valentino by Mario Valentino CABALLEROS Plånbok svart.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Adidas Galactic Elite W AF4031 alltid billig frakt

Arrak Original Väst Unisex Svart alltid billig frakt

Asics Gel-Fit Tempo 3 S752N-9093 alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Skechers Pop Ups Halo Power alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Adidas VS Pace DB0143 alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Adidas CC AT 120 alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Anello BACKPACK PLAIN Ryggsäck orangeAnello BACKPACK PLAIN Ryggsäck blå navy HerraccessoarerMegir 2032 Herrklocka i rostfritt stål, Guld och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Strukturerad shoppingväska i mocka

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Eastpak OUT OF OFFICE Ryggsäck svart Herraccessoarer

Adidas Seeley AQ8531 alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Enter ROLL TOP BACKPACK MINI Ryggsäck melange röd natural 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Anello BACKPACK PLAIN Ryggsäck orange dark brun Herraccessoarer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterEnter CITY FOLD TOP BACKPACK Ryggsäck svart vit och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Liebeskind Berlin ESSENTIAL SLAM WALLET LARGE Plånbok dusty rosa

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Menbur 09235 0007 alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av VidaXL Herr vit Tie set med väst och fluga Large och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Menbur 076890001 alltid billig fraktElli STERNE Halsband guld-colouröd vitKreafunk AGROOVE Övrigt dusty rosa Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Skechers Mitigate alltid billig frakt.