Hot Shapers Bantningsbälte strl. XL HOB004 VidaXL Bröllopsväst set strl 54 paisley vinröd

Byxa från Tiger of Sweden Egrön 14 Strl 48

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Floortje Gravidträningsjacka alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Asics Oc Runner HL517-5801 alltid billig fraktTwitterPuma Vikky 362624-02 alltid billig frakt och Adidas Duramo 7 M AF6667 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Solglasögon Guess GF0155 08C Mirror

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Syster P Bolded Bangle guld Smycken

Svart grå axelremsväska i oxläder

Willex Regnställ strl XL blå och svart 29146

QUAY AUSTRALIA guld DUST Solglasögon

Asics Gel-Beyond 4 B404N-4130 alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Furla BUBBLE KEYRING POM Nyckelringar rosaPicard BINGO Plånbok svartLe Specs MATRIARCH Solglasögon matcha och Le Specs TEEN SPIRIT DEUX Solglasögon svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Pernille Corydon Dayglow Plain Earsticks Storlek 22 mm Smycken.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Adidas Neo Beqt LO alltid billig frakt

Rieker 41487 alltid billig frakt

Asics Gel Lyte III HN6G4-9090 alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Adidas Messi 163 IN M alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Adidas ACE 17.4 TF S77115 alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Reebok Royal Complete Mwt alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Miansai ANCHOR ON ROPE BRACELET Armband asphalt HerraccessoarerDeuter VISTA SPOT Ryggsäck svartPolo Ralph Lauren ROLLER BUCKLE BELT Skärp svart Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

HUGO Golloty Svart läderskärp

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Dyrberg Kern QUINNIE Smycken

gråport grå 13316S25G alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Byxa från J.Lindeberg PAULIE LEGEND WOOL Strl 54 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Brun axelremsväska i oxläder med quiltat mönster 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterTiger of Sweden TRAVIT Slipsar & Accessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Timex kvinnor TREND TONE CASE & BRACELET Klocka guld-colouröd

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Nike Tiempo Rio II TF alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av NES Controller Ryggsäck alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Adidas F10 HG WC alltid billig fraktReebok Cherryvitsvartg UL 6000 CherryFilippa K Skärp svart Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Harley Davidson Solglasögon Brun Sol åka Skidor ögon kör Elegant.