Adidas Aqualette W alltid billig frakt Quay Australia x J Lo Get it right Blå solglasögon i flatbrow-modell

GANT skor Samuel Herr Svart alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

VidaXL Handväska äkta läder brun alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Zita vadderad jacka svart iris alltid billig fraktTwitterElli PANZERKETTE MASSIV BASIC BLOGGER TREND Armband guld och Crocs W Serena Embellish Flip 205600-060

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

HUGO Victorian R_S card c Plånböcker

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Byxa från Tiger of Sweden HERRIS Storlek 48

Pernille Corydon Daylight Earring Storlek 22 mm Smycken

Eastpak WYOMING Ryggsäck tropic blå

Olivia Burton RAINBOW BEE Ringar guldFärgn

grön Comfort - Ulltofflor Svart (Mockasula)

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Pernille Corydon Genesis Earhooks Storlek 36 mm SmyckenDiesel CIRIDE HAT Keps svart HerraccessoarerCamel active JOURNEY Ryggsäck svart Herraccessoarer och Blå klänning med blomdetalj från Goddiva

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Dyrberg Kern SALONI Smycken.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Soulland DEKE BASEBALL CAP W. EMBROIDERY Mössor & kepsar

Reebok Royal Classic Jogger alltid billig frakt

Produktnummer: 18385212

Ändamal: Till vatten. Säsong: För sommaren. Fason: Tofflor. Färg: Vit,Svarta. Material i skoskaft: Syntetiskt material. Typ av insida: Syntetiskt material. Typ: Dam.

Nike Court Royale Suede 819802-410

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Adidas Cloudfoam Speed alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Adidas Pace VS AW4594 alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Nike Mercurial Victory VI IC alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Timex TIMEX CORE 43 mm LEATHER Klocka dark brun blå HerraccessoarerALDO MENIFEE Axelremsväska navyTiger of Sweden WORTAFO Plånbok noon plum och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

BOSS Connio Brunt skärp med skinnlogga

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Selected Homme Skjorta Light blå

Skechers OG 85 52315-BKW alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Nixa 8536, balklänning i turkosblå 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Massimo Dutti Slips brun Herraccessoarer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterVintersko Baby Ull från Kuoma alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Fritzi aus Preußen HELEN ORION Handväska hazel

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Reebok Royal Classic Jogger Breezy Basics vit.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Pokemon Hoodie - Small alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Avento Löparjacka med reflektering herr XL 74RC-ZIL-XLCrocs Isabella Huarache 2 Flat 204912-060Kreafunk AGROOVE Övrigt dusty rosa och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Fritzi aus Preußen GRIDLEY Handväska svart.