Kigurumi Onesies - fem häftiga modeller i fyra storlekar Ryggsäck med detaljer i Konstläder och guldfärg - Svart

Reebok Royal Complete 2LL alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Becksöndergaard SANTINO SCARF Halsduk soft beige
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Clarion Jacket alltid billig fraktTwitterRöd klänning volangärm alltid billig frakt och Desigual MONE CHANDY JULIA Plånbok röd

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Kanadia Trail F36061 alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Lemon Jelly Agni alltid billig frakt

Elli 2 PACK Örhänge guld colouröd

Maria svart Sofia Earcuff Smycken

Rider 8261122295 alltid billig frakt

Syster P MINIMALISTICA BREATHE NECKLACE silver Smycken

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Lemon Jelly Malu 05 alltid billig fraktKappa Rave 242681-1010 alltid billig fraktSpitfire Svarta runda solglasögon med wrap around-modell och Moshi Moshi Mind dotted mind towel Sjalar & halsdukar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det P D Paola VALENTINA Örhänge guld-colouröd.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Pernille Corydon Aura rosa Bracelet 15 18 cm Adj Smycken

Thomas Sabo Charm pendant zodiac sign Aquarius Smycken

Produktnummer: 17625282

Fluffiga och alldeles bedårande Kigurumi Onesies i sex olika modeller. Passar perfekt när du kommer hem från skolan eller jobbet och vill omfamnas av helkroppsgos och värme, eller om du helt enkelt bara vill vara söt och bekväm på kalaset i en Onepiece.

Insidan och utsidan är klädd i mjuk flanell som känns len mot huden.
Alla modeller finns i fyra olika storlekar: S, M, L, XL

De sex modellerna är:

- Zebra
- Tiger
- Cookie Monster
- Happy Pig
- Leopard
- Rainbow Unicorn

GANT O1. PAISLEY TIE Slipsar & Accessoarer

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

KARL LAGERFELD Skärp dark brun Herraccessoarer

Jag har redan satt upp plattformen, Pernille Corydon Genesis Earhooks Storlek 36 mm Smycken, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Reebok Classic Nylon BD5717 alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Dyrberg Kern rödUNDUM SmyckenDyrberg Kern YATES SmyckenMaria svart Noon Mini Earring Smycken och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

PS Paul Smith HAT ZEBRA BEANIE Mössa navy Herraccessoarer

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Fresh 'n Rebel ROCKBOX BRICK FABRIQ EDITION blåTOOTH SPEAKER Övrigt concrete Herraccessoarer

Clarks Evie Buzz alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Gioseppo 44347 alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Adidas X 164 alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterJuvel- och Klocklåda Karbonfiber Design och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Skechers Old School Cool alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Rains Weekend Bag Weekendväskor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Eton svart Wool Scarf Halsdukar & sjalar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Adidas Galaxy 2 W alltid billig fraktAdidas VL Court 2.0 B43814 alltid billig fraktAdidas ZG Bounce Trainer AF5476 alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Overwatch Hoodie, Mei alltid billig frakt.