SNÖ of Sweden Fiona small oval brace g clear Smycken Boss Athleisure Wear Cap Sly Mössor & kepsar

Adidas VS Pace alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

J.Lindeberg Jacka Strl Large alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Svarta kängor i äkta koskinn med 12 cm skaftTwitterBud to rosa Choice Short Necklace Smycken och Eastpak PADDED PAK'R Ryggsäck khaki Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Asics Gel-Rocket 7 B455N-4301 alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Gioseppo 43272 alltid billig frakt

CLEAN CLEAN Fresh Linens EdP Parfym

BOSS Business Wear TOBIN Slipsar & Accessoarer

Rider RX Sandal Fem alltid billig frakt

Herrklocka Ted Lapidus 6203 alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Lemon Jelly Malu 03 alltid billig fraktKappa Felicity Romance 242678-1010Tectake 2 par skoblock spiralfjäder 42-43 och Ankelstrumpor Bambu 15-Pack alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det MAX&Co. ABBINATO Halsduk rosa.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Dyrberg Kern JOJO Smycken

Syster P MINIMALISTICA BREATHE NECKLACE guld Smycken

Mer produktinformation
 • Cubic zirconia | gold plated mässing, zink alloy
 • Pernille Corydon Maze Necklace Adj. 45 55 cm Smycken

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Tiger of Sweden ZADKINE Plånbok svart Herraccessoarer

  Jag har redan satt upp plattformen, ALDO CAURGA Ryggsäck svart, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Adidas Galaxy 3 Trainer alltid billig frakt

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen ALDO TRENZANO Axelremsväska boneHalksockor Dam 9-Pack alltid billig fraktLe Specs FIRE STARTER Solglasögon volcanic tort Herraccessoarer och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

VidaXL 3-delad barnkostym storlek 152 158 vit

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Valentino by Mario Valentino DIVINA Axelremsväska svart

Nike Hypervenom Phade II FG alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Reebok Royal Global Collegiate Navywhit 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Supra Hammer Run alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterPolo Ralph Lauren MULTI CARD CASE Plånböcker och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DESIGN Strukturerad shoppingväska i mocka

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Coccinelle LIYA GRANA Armband desert.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Syster P Pearly Small Hoops guld svart Smycken och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Adidas VS Star W alltid billig fraktAdidas Messi 15.3 TF S74696 alltid billig fraktCrocs W Swiftwater Webbing Sandal 204804-4DY och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Adidas Prödator 194 TF J alltid billig frakt.