Syster P Feather Bangle guld Smycken Eton Off vit Swedish Tennis Player Print Pocket Square Slipsar & Accessoarer

Happy Plugs EAR PIECE II Hörlurar rosa guld-colouröd Herraccessoarer

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Samsonite Spark ECO Toilet Kit Necessärer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Superdry YAKIMA Solglasögon matte svart triple fade revoTwitterHerschel Ultralight Crossbody (HSC 4600) Axelväskor och Vans SCURRY Ryggsäck svart Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

VidaXL 2 Flanellskjortor av pläd herr Grön-Svart rutig Storlek X

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Polo Ralph Lauren BUCKET CAP HAT Mössor & kepsar

Forét RAVEN Mössor & kepsar

Nike Wmns Backboard alltid billig frakt

J.LINDEBERG Keps dark röd Herraccessoarer

HUGO MAYFAIR BELT Skärp peach

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Puma Elsu V2 CV alltid billig fraktElli Örhänge rosa guldPuma ST Trainer Evo alltid billig frakt och Puma Carson Runner Wn 188033-05 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Skechers You Rise 14958-PCH alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Le Specs NO BIGGIE Solglasögon slate

Diesel SUSEGANA F-SUSE BELT Bältesväska orange

Mer produktinformation
 • Sterling silver plated with 18k gold
 • Justerbar passform
 • Solglasögon Guess GU6512 06C Mirror

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Urbanista BOSTON SPORT blåTOOTH Hörlurar dark clown svart

  Jag har redan satt upp plattformen, Syster P PLANET EARRINGS silver silver Smycken, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  BOSS JILY Skärp medium brun Herraccessoarer

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Dyrberg Kern SALONI Örhänge aquaArmani Exchange Keps biancoSyster P PLANET EARRINGS guld guld Smycken och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Tamaris BERNADETTE Shoppingväska light grå

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

QUAY AUSTRALIA HIGH KEY Solglasögon svart

Nike Train Prime Iron DF alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Anello BACKPACK PLAIN Ryggsäck orange Herraccessoarer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Kappa Deft alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterRetroklänning 50-tal Hermelin - 1 Ex kvar  och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Eastpak AUSTIN Ryggsäck opgrade dark Herraccessoarer

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Superdry LEO Solglasögon svart amber Herraccessoarer.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Rains Weekend Bag Weekendväskor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Jeans från Tiger of Sweden SLIGHT Strl W30 L32New Balance WL574MGC alltid billig fraktAsics Upcourt 3 1071A019-400 alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Softinos Vis alltid billig frakt.