Brixton BROOD SNAP Mössa merlot Herraccessoarer Marc O'Polo SCARF SLEEK SUMMER Halsduk combo

JOOP Skärp dark brun Herraccessoarer

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Handväska Beige alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Eton Off vit Swedish Tennis Player Print Pocket Square Slipsar & AccessoarerTwitterLes Deux Camus Check Baseball Cap Mössor & kepsar och Thomas Sabo ear studs turquoise Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Reebok Run Supreme alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Brüder Mannesmann Urmakarverktygsats 11760

Skjorta från Tiger of Sweden FARRELL 5 Strl 40

Adidas Goletto V FG alltid billig frakt

Ellesse EL REGENT Ryggsäckar

Blågrön balklänning i satin från Pure Bridal

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Peak Performance LIGHTTOTEP RyggsäckarElli MATT GEO BASIC BLOGGER TREND Ringar guld-colourödKappa Trust 241981-1111 alltid billig frakt och Caprice 92460029510 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Reebok Royal Glide V53959 alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

CHPO VINTAGE WORLD Klocka guld-colouröd brun Herraccessoarer

Skjorta från Tiger of Sweden FARRELL 6 Strl 42

Eastpak WYOMING Ryggsäck svart

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Eastpak WYOMING Ryggsäck svart denim

Jag har redan satt upp plattformen, Le Cord Övrigt vit wood, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Performance Ls Hood, svart, Better Bodies

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Coccinelle TASSEL Plånbok svartDyrberg Kern YATES AQUA Örhänge guld-colourödKlänning med fickor från Goddiva alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Asics Gel-Rocket 8 B706Y-750 alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Guess BACKPACK Ryggsäck jet svart

Nike Vapor 12 Club IC alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Liebeskind Berlin CONNY Plånbok navy blå 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Adidas Oracle VI Str W Cvs alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterMegir MS2068G Herrklocka - Svart alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Dyrberg Kern JABARI Smycken

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger ALFIE Tuxedo Skjorta från Tiger of Sweden Strl 40.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Stickad Tröja från Tiger of Sweden EROSION Strl Small och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen HUGO Ganti P_Sz30 BältenWillex Regnponcho med huva strl L XL blå och svart 29220Adidas Daily 2.0 DB0271 alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Reebok Princess CN2211 alltid billig frakt.