Polo Ralph Lauren CLASSIC SPORT Keps vit Herraccessoarer Modern Ryggsäck i Kanvas med Topplock - Mörkgrå

L.Crödi CALEDONIA Handväska svart

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Slipover från J.Lindeberg MERINOULL Strl M
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Polo Ralph Lauren BANDANA Scarf americana rödTwitterRyggsäck - Che Guevara alltid billig frakt och Swiftwater Flat dam, Crocs alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Doughnut MONTANA Ryggsäck eggplant

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Adidas VS Pace alltid billig frakt

Esprit PHYLLIS HOB Shoppingväska khaki beige

Puma Pacer alltid billig frakt

10 st Wayfarer Solglasögon svarta

Adidas Goletto V FG alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Becksöndergaard SANTINO SCARF Halsduk soft beigeSvarta mocka kängor i äkta koskinn med 12 cm skaftKonjaksbrun axelremsväska i oxläder och J. Lindeberg Bomber Cap Tech Grid Mössor & kepsar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det LEGO City Armbandsur brandman plast flerfärgat 8021209.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Adidas 11QUESTRA FG alltid billig frakt

Laurel Padded Jacket svart alltid billig frakt

J. Lindeberg S BELT 52004 Elastic Braid Bälten

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

BOSS Business Wear Timmi Slipsar & Accessoarer

Jag har redan satt upp plattformen, VidaXL Handväska äkta läder brun alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Watchbox Klockbox i trä för 12 klockor med fönster - Svartlackad

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Adidas Galaxy 2 W AF5571 alltid billig fraktLe Specs NO BIGGIE Solglasögon slateValentino by Mario Valentino FLASH Kugrönväska silver och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Ace 174 Flexible Ground alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

ALDO MENIFEE Axelremsväska navy

Otto Kessler MILA Fingervantar svart

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par BOSS JONI Skärp dark blå Herraccessoarer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Fresh 'n Rebel ROCKBOX BRICK FABRIQ EDITION blåTOOTH SPEAKER Övrigt ruby 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterValentino by Mario Valentino DIVINA Axelremsväska bianco och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Asics Gel-Rocket 8 B756Y-3993 alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Pernille Corydon Aura grå Moonstone Ring Adjustable Smycken.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Rostfritt stål halsband + armband Set bröd 8mm och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen VILA Ruffle Demin Jacket alltid billig fraktThomas Sabo ankle chain heart SmyckenDAY Home Day Pomagranate Cushion Cover Vardagsrum och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det HUGO Gionio Brunt skinnskärp.