ATLAS DESIGN TIE STRIPE Slipsar & Accessoarer Megir M3002G Herrklocka - Svart alltid billig frakt

Softinos Ona alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

KIOMI Weekendbag svart Herraccessoarer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Lauren Ralph Lauren SOFT GRAIN BENNINGTON Skärp dark brunTwitterJOOP Fluga weiss Herraccessoarer och JOOP Skärp svart Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

TWINSET ALL OVER BUTTERFLY Plånbok farfalle ruby

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

KARL LAGERFELD CHOUPPETTE LUXURY Mössa svart

Ryggsäck med detaljer i Konstläder - Svart

Adidas Duramo Lite 20 W alltid billig frakt

VILA Short Dress Total Eclipse alltid billig frakt

Nike Hypervenom 3 Club TF alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Polo Ralph Lauren CLASSIC SPORT BIG Keps billiardLyx Kroppskedja kvinnor halsband Maxi smyckenBECKSÖNDERGAARD Santino Scarf Sjalar & halsdukar och Mango AMALFI Axelremsväska svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Royal RepubliQ Seeker Belt Bälten.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

P D Paola CALIFORNIA Örhänge guld-colouröd

Deuter SPEED LITE 20 Ryggsäck svart Herraccessoarer

Mer produktinformation
 • 100% siden
 • Styla din outfit med denna eleganta design.
 • Tillverkat i Italien
 • Mått: 7 x 155 cm
 • BOSS Business Wear Tie 7,5 cm Slipsar & Accessoarer

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  DAY Birger et Mikkelsen PUFFER Ryggsäck svart

  Jag har redan satt upp plattformen, S. Oliver 51361521 alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Byxa från Tiger of Sweden ATWOOD Storlek 54

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen VidaXL Handväska äkta läder brun alltid billig fraktAdidas VS Advantage F99256 alltid billig fraktKlänning i lila från Goddiva alltid billig frakt och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Coutrvantage Mid W alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Fresh 'n Rebel ROCKBOX BRICK FABRIQ EDITION blåTOOTH SPEAKER Övrigt peppermint Herraccessoarer

Nike Hypervenom Pro TF 749904-480

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Valentino by Mario Valentino DIVINA Axelremsväska röd 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Fresh 'n Rebel CAPS WIRELESS HEADPHONES Hörlurar concrete 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterAnello TOTE BACKPACK Färg BLOCK LARGE Ryggsäck svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Galaxy Trainer alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Jeans från Tiger of Sweden SLIGHT Strl W27 L32.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av HUGO GAVRILO Kostymer & kavajer och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Jeans från Tiger of Sweden SANDIE Strl W29 L32Tinyat ryggväsk med usb alltid billig fraktCoccinelle LIYA GRANA Armband bubble gum och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Adidas Goletto V HG alltid billig frakt.