VILA Vitya svart Lace Dress alltid billig frakt Benetton BAG Handväska svart

Asics Patriot 10 1012A117-005 alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

JOOP TIE Slips royal blå Herraccessoarer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Klassiskt Armbandsur, Roséguld SvartTwitterCarhartt WIP ESSENTIALS Axelremsväska hamilton brun och Rymlig Ryggsäck med detaljer i Konstläder - Svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Le Specs SAY MY NAME Solglasögon bright guld-colouröd

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Anello TOTE BACKPACK MELANGE Ryggsäck grå

Smyckeskrin örhänge halsband armband display

Skechers OG 82 Classic Kicks alltid billig frakt

Esprit PHYLLIS HOB Shoppingväska navy

Puma Pacer alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Marc O'Polo SCARF SLEEK SUMMER Halsduk comboGANT LM. LE MANS CAP Mössor & kepsarHerschel Ultralight Crossbody (HSC 4600) Axelväskor och Eton blå & grön Tennis Ball Can Print Pocket Square Slipsar & Accessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Diesel BIT Skärp svart Herraccessoarer.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Kappa Deft 242684-1110 alltid billig frakt

Hot Shapers Bantningsbyxor strl. S HOS003

Produktnummer: 12508414

VILA Vitya Black Lace dress
Lätt Fodrad, svart klänning med spets
Rak modell, 2 knappar bak i nacken
100%Viscose
Tvätt: 30 Grader

Syster P Flakes Hoops Hematite Smycken

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Riktig sötvattenspärla smyckeset guldpläterat

Jag har redan satt upp plattformen, Spitfire Snap silverfärgade cat eye-solglasögon, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Converse Chuck Taylor II Low alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Trussardi Jeans EASY LIGHT CARD ZIP SAFFI Plånbok sandQuay Australia Farrah lila runda solglasögonElli CHOKER Halsband guld colouröd och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

J.LINDEBERG BEVELED BRIDGE Skärp beige

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Supra Flow 08325-044 alltid billig frakt

Fila Control II Low 1010593-1FG alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par DAY Home Day Nalle Cushion Cover Vardagsrum 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Fritzi aus Preußen JANA DOUBLEFACE Handväska lipstick 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterFresh 'n Rebel CAPS WIRELESS HEADPHONES Hörlurar concrete och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Kea Clima alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Rains WEEKEND BAG Weekendbag svart Herraccessoarer.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Syster P Layers Simone Necklace silver Smycken och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Le Specs AIR HEART Solglasögon tortGripsholm QUILT COVER ECO PERCALE SELMA SovrumRains Weekend Bag Weekendväskor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det BOSS JONI Skärp medium beige Herraccessoarer.