Cocktailklänning i blått eller vitt med bröd spets BOSS Business Wear P.sq. cm33x33 rolled Slipsar & Accessoarer

Crocs M Swiftwater Mesh Deck Sandal 205289-42K

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

18K Guldfyllda Guld Filled gulddoublé HALSBAND 50013mm
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Carhartt WIP SCRIPT BUCKET HAT Hatt svart vitTwitterSuperdry YAKIMA Solglasögon matte grå marl blå mirror lense och JOOP TIE Slips royal blå Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Rains Backpack Mini Ryggsäckar

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Rains BACKPACK MINI Ryggsäck blå

DAY Birger et Mikkelsen GWENETH CROSS Shoppingväska pavement

Kurt Geiger London MINI PURSE Plånbok röd

Deuter GOGO Ryggsäck arctic navy Herraccessoarer

Asics Gel Rocket 7 B405N-4101 alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Axelremsväska i skinn, SELYNE alltid billig fraktEastpak PADDED PAK'R Ryggsäck svart denimEastpak CASYL Ryggsäck navy plucked och Esprit NADIA Axelremsväska svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Eastpak PADDED PAK'R Ryggsäck svart denim Herraccessoarer.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

USB Nyckel - 16 GB - 16 GB alltid billig frakt

Adidas X 173 FG Pyro Storm alltid billig frakt

Produktnummer: 12674338

En elegant bandauklänning i satin med bred, svart spets i midja samt svart insydd volang i nederkant.
Finns i blått eller vitt med svart spets

Material: 95 % polyester 5 % bomull

Storlek 10 (38) 12 (40) 14 (42)

Byxa från Tiger of Sweden DYLEN Strl 50

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Solglasögon GA7064 6232E Steel havana

Jag har redan satt upp plattformen, Kappa Rave 242681-1010 alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Casio Digitalklocka guld-colouröd svart

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Spitfire silverfärgade fyrkantiga solglasögonVidaXL Shoppingväska äkta läder tanfärgadQuay Australia x J Lo All in Guldfärgade aviator-solglasögon och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Maria svart Chain 65 Necklace Smycken

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

VidaXL 2 Flanellskjortor av pläd herr Röd-Svart rutig Storlek XX

Skechers Bobs Squad alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Adidas V Racer 2.0 BC0106 alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Fresh 'n Rebel ROCKBOX BRICK FABRIQ EDITION blåTOOTH SPEAKER Övrigt cupcake Herraccessoarer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterALDO INSCORE Handväska natural och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Gioseppo Galatsi alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Rains MSN BAG Ryggsäck svart.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Rains City Tote Weekend & gym väskor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Strellson Skärp svart HerraccessoarerMoss Copenhagen NIA SCARF Halsduk bordeauxLyle & Scott Core Rucksack Ryggsäckar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Pernille Corydon Thea Necklace Smycken.