SNÖ of Sweden Luisa brace g grön Smycken Polo Ralph Lauren CLASSIC SPORT BIG Keps newport navy

Marco Tozzi 22628821 alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Valentino by Mario Valentino RAPUNZEL SPECIAL Plånbok svart
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen VidaXL Damväska äkta läder tanfärgadTwitterEastpak PAK'R DECEMBER Ryggsäck startan svart och Pilgrim WATCH ASTER Klocka rosa guld-colouröd

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Vans Classic Slip-On VEYEBLK alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

CLOSED BEANIE Mössa grå Herraccessoarer

HUGO Manschettknapp vit Herraccessoarer

Müsli by grön Cotton Stripe bumper Accessoarer

Valentino by Mario Valentino JORAH Necessär brun Herraccessoarer

Kipling ARTO Axelremsväska true navy

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Eastpak PADDED PAK'R Ryggsäck khakiSuperdry YAKIMA Solglasögon navy rubberisedDyrberg Kern BLIDA Smycken och Bud to rosa vit Long Necklace Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det S.Oliver HOBO BAG Handväska svart.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

VidaXL Kostymbyxor Män Svart Storlek 52

Lexington Clothing Colombus Scarf Sjalar & halsdukar

Mer produktinformation
 • Glas | gold plated mässing
 • Izabel Camille Sweetheart small Smycken

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Tiger of Sweden THECA Slipsar & Accessoarer

  Jag har redan satt upp plattformen, USB Nyckel - 16 GB - 16 GB alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Portland Jacket Navy alltid billig frakt

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Crocs Swiftwater River Sandals 203965-060Spitfire Hacienda Svarta solglasögon med grön båge och rak överkantTamaris BERNADETTE Axelremsväska svart och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Bergen Padded Jacket Jeans alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Reebok CL Lthr SC Spli alltid billig frakt

Reebok Flexagon Ene alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Adidas Duramo Lite 2.0 CG4045 alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Spitfire VHX Runda glasögon med genomskinlig båge och genomskinliga glas 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterConverse All Star Hi M9006 rosa alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DEPECHE Jewellery box large Övrigt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Le Specs MATRIARCH Solglasögon svart.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av GANT O2. SOCIAL SPORTS TIE Slipsar & Accessoarer och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Urbanista SEATTLE Hörlurar dark clown svartPernille Corydon Waterfall Earsticks Storlek 40 mm SmyckenGripsholm QUILT COVER ECO PERCALE SELMA Sovrum och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det The North Face VAULT 26,5L Ryggsäck asphalt grå.