Gina Tricot MIA BAG Handväska svart Syster P MINIMALISTICA SOLO BRACELET guld svart SPINEL Smycken

Vans Winston Washed V4MHILN alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Set med guld halskedja och armband kejsarlänk i stål (rostfritt)
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Valentino by Mario Valentino RAPUNZEL SPECIAL Plånbok rödTwitterAxelremsväska röd Waves alltid billig frakt och Edblad Eternity bracelet multi Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Skechers Bobs Sport 31365-TPE alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Reebok Triplehall Running alltid billig frakt

Thomas Sabo Charm MUM Smycken

Anello TOTE BACKPACK MELANGE Ryggsäck rosa

Carhartt WIP ESSENTIALS Axelremsväska svart

Müsli by grön Cotton Solid bumper Accessoarer

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Polo Ralph Lauren BANDANA Scarf svartSolglasögon Diesel DL0137_52_24P alltid billig fraktLacoste Keps vit Herraccessoarer och Syster P MINIMALISTICA RING BRACELET guld Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Stickad Damtröja från J.Lindeberg Strl Large.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

J.LINDEBERG Keps dark röd Herraccessoarer

Onitsuka Tiger X-Caliber D4M8L-3416

Nike Mercurial Vapor Club MG alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Eton Elephant Print Bandana Halsdukar & sjalar

Jag har redan satt upp plattformen, VidaXL Kostymbyxor Män Svart Storlek 48, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Byxa från Tiger of Sweden Egrön14 Strl 54

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Pepe Jeans PLS70059800 alltid billig fraktKappa Rave 242681-1010 alltid billig fraktSpitfire Hacienda Svarta solglasögon med grön båge och rak överkant och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Himla Hope Plain Sheet Sovrum

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

U.S. Polo Assn CHANT4199S8Y1 alltid billig frakt

Cornelia Webb DISTORTED STUD EARRING S PAIR Smycken

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Kappa OAK II 241977-4141 alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Reebok Royal Global Sand Stonevitcr 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterTimex TIMEX CORE 43 mm LEATHER Klocka dark brun blå Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Skechers OG 82 52303-BLK alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Bambustrumpor 15-Pack alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Burton PROSPECT PACK 21L Ryggsäck svart fresh pressed Herraccessoarer och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen ADIDAS Hoddy huvtröja alltid billig fraktBOSS JOHAN Skärp brun HerraccessoarerSuperdry HAMILTON MONTANA Ryggsäckar och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det ADIDAS gazelle alltid billig frakt.