Plånbok Police Tolerance Slim Wallet HUGO GIONIO Skärp svart Herraccessoarer

Reebok Daily Cushion 20 R alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Mellanstor Ryggsäck med detaljer i konstläder - Grå
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Eastpak BUCKLER CORE FärgS Axelremsväska svart denimTwitterKIOMI KASCHMIR Halsduk bordeaux och Herschel ANCHOR SLEEVE Portfölj Datorväska light grå crosshatch Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Nike Downshifter 8 908984-002 alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Julie Sandlau Poetry Pendant ‐ guld rosa Smycken

Klassiskt Armbandsur, Roséguld Svart

Rains BACKPACK MINI Ryggsäck blå

Syster P PRISCILLA BRACELET guld SMOKEY Smycken

Liebeskind Berlin BASIC GIANNA WALLET LARGE Plånbok string grå

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Eton Navy Floral Pocket Square Slipsar & AccessoarerJOOP Fluga weiss HerraccessoarerVILA VICOMMIT RW GLITTER COAT JEANS och Trinity Tee, svart, Better Bodies

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Esprit PHYLLIS HOB Shoppingväska navy.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

J. Lindeberg Bomber Cap Tech Grid Mössor & kepsar

Puma Vikky Platform EP 365239-02

Produktnummer: 8034903

Original Police. Plånboken har dimensionerna 11x9x2 cm. Utsmyckad med police logga. Plånkan är även utrustad med 8 kortplatser samt 2 fullängd sedelfack.
 
Levereras i ett elegant etui med Police Logga

Lauren Ralph Lauren Barrington Striped Belt Skärp

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Kipling MULTIPLE Axelremsväska active röd

Jag har redan satt upp plattformen, Kappa Bright Mid Light 242075-1616, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Byxa från Tiger of Sweden JIL Strl 48

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Gioseppo Tutayan 39847 alltid billig fraktPuma Carson Runner Wn 188033-05 alltid billig fraktSpitfire Svarta runda solglasögon med wrap around-modell och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Eastpak FLOID CORE SERIES Ryggsäck svart Herraccessoarer

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Madison grå alltid billig frakt

Anello TOTE BACKPACK Färg BLOCK LARGE Ryggsäck navy

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Great Gatsby 1920 Vintage hår krona diadem hårband + Armband 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Adidas Duramo Lite 2.0 CG4045 alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterLauren Ralph Lauren CORNWALL CASUAL Midjeskärp tan och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Skechers Burns Agoura alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Tiger of Sweden Skjorta FARRELL 4 Strl 41.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Eastpak OPGRADE Ryggsäck opgrade dark Herraccessoarer och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Selected Homme Skjorta Light blåDAY Birger et Mikkelsen DAY GWENETH Q FAN Shoppingväska svartRains WEEKEND BAG Weekendbag svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Ankelstrumpor Bambu 18-Pack alltid billig frakt.