LYDC London Handväska svart ALDO VIGONZA Ryggsäck svart

Pernille Corydon Daylight Ring Adjustable Smycken

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Madewell THE TRANSPORT TOTE Shoppingväska svart sea
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Mellanstor Ryggsäck med detaljer i konstläder - MörkblåTwitterID Fine Ringar sliver-colouröd och Superdry ALUMNI Solglasögon matte tort vintage grön Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Harley Davidson Solglasögon Brun Sol åka Skidor ögon Kör Flott

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Bugatti 431574305900 alltid billig frakt

Dyrberg Kern YARIN Smycken

Reebok Classic Leather BD3156 alltid billig frakt

Mango röd Axelremsväska grön

Armani Exchange BELT Skärp navy rhubarb Herraccessoarer

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Valentino by Mario Valentino RAPUNZEL SPECIAL Plånbok svartHUGO Tie cm 7 Slipsar & AccessoarerHerrklocka Sparco Racingklocka - Eddie 47mm Röd och Liebeskind Berlin Necessär svart

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Eton blå Psychedelic Bird Print Pocket Square Slipsar & Accessoarer.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Eastpak PADDED PAK'R Ryggsäckar

HUGO ZAIRA BELT Skärp medium beige

Retroklänning 40-tal Nora, orange

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Nué notes Jose Scarf Sjalar & halsdukar

Jag har redan satt upp plattformen, Boss Athleisure Wear Cap Sly Mössor & kepsar, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Solglasögon GANT GA7047 05C 54 Mirror

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Rains Flight Bag AxelväskorTiger of Sweden PERNOR Slipsar & AccessoarerRoyal RepubliQ Patriot Croco Belt Skärp och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Casio Digitalklocka guld-colouröd svart

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

MeGIR Mesh Guld Klocka med Kronograf Urverk - Slim Design

GANT LEATHER WALLET Plånböcker

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par QUAY AUSTRALIA UPGRADE Solglasögon 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Le Specs FINE SPECIMEN Solglasögon matte svart Herraccessoarer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterKappa Fox alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Gerry Weber Messina 03 Taupe alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Shoppingvagn kobe alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Polo Ralph Lauren Calfskin Leather Belt Bälten och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Gripsholm NO BED SET VINTAGE GOTS SovrumSuperdry MOTION MONTANA Ryggsäck svart HerraccessoarerADIDAS Hoddy huvtröja alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Massimo Dutti Slips röd Herraccessoarer.