Pernille Corydon Daylight Earsticks Storlek 11 mm Smycken Herschel NINETEEN Bältesväska light grön Herraccessoarer

Adidas Cloudfoam Lite W AW4201 alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

SNÖ of Sweden Sue ring brace s clear Smycken
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Retroklänning med halterneck, blåFlowerTwitterSvart Morgonrock från Darling S. alltid billig frakt och Fröd Perry PLAIN WEBBING BELT Bälten

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pernille Corydon Thilde Earrings Smycken

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Marimekko Home PAANU PILLOW Sovrum

Ryggsäck med detaljer i Konstläder och guldfärg - Grå

Willex Regnställ strl S blå och svart 29143

Stella Nova Mari Skärp

SURI FREY SHIRLEY Kugrönväska lipstick

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Liebeskind Berlin Skärp gråIda Sjöstedt - Shirley Sequin Shift DressDiesel K-BILLY SCARF Tubhalsduk grå och Bugatti VOLO Plånbok brun Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Thomas Sabo Charm Turtle Smycken.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Guess Armband guld-colouröd Herraccessoarer

JOOP BELT Skärp svart cognac Herraccessoarer

Mer produktinformation
 • 925 sterling silver with a fine layer of gold of at least 18 carats
 • Fin design
 • Stiftörhängen
 • Mått: 0,11 x 0,11 cm
 • Kurt Geiger London MINI PURSE Plånbok röd

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Nike Tanjun 812654-101 alltid billig frakt

  Jag har redan satt upp plattformen, Vanzetti Midjeskärp hell kupfer metallic, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Polo Ralph Lauren COTTON BLEND SQUARE KNIT BANDANA Sjalar & halsdukar

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Eastpak PADDED PAK'R RyggsäckarUnisex hoodie - Dreamer alltid billig fraktEastpak PADDED PAK'R Ryggsäck khaki Herraccessoarer och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Varm vindjacka alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

ALDO CAURGA Ryggsäck vit

Diesel SUSEGANA F-SUSE BELT Bältesväska orange Herraccessoarer

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Svart klänning volangärm alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Eastpak STAND Weekend & gym väskor 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterShoppingvagn Lama alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Salomon PROLOG 40 BAG Poseidon NIGHT SKY Weekend & gym väskor

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Polo Ralph Lauren CLASSIC SPORT BIG Keps vit.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Shoppingvagn Havana alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Lexington Home Are You Ready for Summer Sham VardagsrumSuperdry MONTANA Ryggsäck röd HerraccessoarerBOSS JOHAN Skärp medium grön Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Pernille Corydon Lave Necklace svart Onyx Adj Smycken.