Polo Ralph Lauren CLASSIC SPORT Keps carmel rosa Herraccessoarer Stilren och Rymlig Ryggsäck - Blå

Asics Upcourt 3 1071A019-001 alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Converse All Star Low alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Madewell THE TRANSPORT TOTE Shoppingväska british suplhurTwitterblåtooth Mössa med Mikrofon - Stickad (Svart) och Svart Morgonrock från Darling S. alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pernille Corydon Daylight Ring Adjustable Smycken

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

DAY Home Fifties Cushion Cover Vardagsrum

JOOP Fluga röd Herraccessoarer

Clarks Kessell Slip alltid billig frakt

Syster P Sparkle Necklace silver Heart Crystal Smycken

Skechers Ultra Flex 12832-BLK alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Blå axelremsväska i nubuckläder alltid billig fraktBoss Athleisure Wear Boss Cap 3 Mössor & kepsarQUAY AUSTRALIA NOOSA Solglasögon och BECKSÖNDERGAARD Demi Sjalar & halsdukar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Polaroid Solglasögon dark havana.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Bälte från Tiger of Sweden ECCLES Strl 85

TWINSET ALL OVER BUTTERFLY Plånbok perla rosa

Anello TOTE BACKPACK MELANGE Ryggsäck lila Herraccessoarer

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Nike Bombax TF alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Thomas Sabo Charm bracelet Smycken, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Adidas Nemeziz 174 Fxg Sky Stalker

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen S.Oliver HOBO BAG Handväska svart10 st Wayfarer Solglasögon svartaBud to rosa Choice Short Necklace Smycken och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Byxa från Tiger of Sweden KIERAN Strl 48

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Olivia Burton RAINBOW BEE Ringar guldFärgn

Tiger of Sweden HINSDAL2 L Mössor & kepsar

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Klänning med fickor från Goddiva alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Svart klänning med rosmotiv från Goddiva 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterCHPO VINTAGE WORLD Klocka guld-colouröd brun och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

J.LINDEBERG HADES Flätat skärp deep röd Herraccessoarer

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Valentino by Mario Valentino DIVINA Axelremsväska bianco.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Adidas Copa 174 IN alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen U.S. Polo Assn Heyo alltid billig fraktGANT D1. SIGNATURE WEAVE BOWTIE Slipsar & AccessoarerVILA Paljettklänning alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Selected Homme Skjorta Light blå.