Syster P SNAP EARRINGS FLASH guld Smycken Eastpak BUCKLER CORE FärgS Axelremsväska svart denim Herraccessoarer

Skechers OG 85 Old School Cool 699-BLK

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Syster P SNAP NECKLACE CLOUD silver Smycken
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Herschel NINETEEN Bältesväska light grön HerraccessoarerTwitterReebok Classic BACKPACK 2.0 Ryggsäck svart Herraccessoarer och Klockväska i Kolfibermönster för 8 Klockor

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lacoste grönICAL CAMERA BAG Axelremsväska eclipse cobalt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

DAY Home Day Ovale Cushion Cover Vardagsrum

LIU JO FOULARD Scarf magnetic

DC Pool LE alltid billig frakt

Fresh 'n Rebel LACE WIRELESS SPORTS EARBUDS Hörlurar indigo

Skechers Go Walk Outdoors 14644-TPE

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Thomas Sabo Charm Hearts SmyckenClarion grå alltid billig fraktDyrberg Kern YARIN Smycken och Lauren Ralph Lauren CARRINGTON Skärp field brun

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det VidaXL Damväska äkta läder tanfärgad.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Edblad Andorra Earrings Large guld Smycken

Still Nordic CLEAN 2 ROOM TOLIETRY Necessär brun Herraccessoarer

Mer produktinformation
 • Sterling silver plated with 18k gold
 • Styla din outfit med denna eleganta design.
 • Charmig enkel design
 • Tidlös klassiker
 • Tory Burch ROBINSON CARD CASE Plånbok shell rosa

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Maxiklänning Laila Svart alltid billig frakt

  Jag har redan satt upp plattformen, Fröd Perry SMALL SIDE BAG Axelväskor, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Nike Vapor Club Njr IC alltid billig frakt

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Syster P MINIMALISTICA SOLO BRACELET silver CRYSTAL SmyckenHUGO GELLOT Skärp dark brun HerraccessoarerBECKSÖNDERGAARD Santino Scarf Sjalar & halsdukar och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Byxa från Tiger of Sweden HENRIE Strl 46

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Dyrberg Kern SALONI Örhänge aqua

HUGO BALDWIN N Kostymer & kavajer

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Pernille Corydon Aura grå Moonstone Bracelet Adj. Smycken 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Pernille Corydon Lave Bracelet svart Onyx Adj Smycken 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterOlivia Burton RAINBOW BEE Ringar roséguld-colouröd och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

J.LINDEBERG BEVELED BRIDGE Skärp beige

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Valentino by Mario Valentino DIVINA Axelremsväska svart.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Nike Legendx 7 Club IC Fast AF alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Adidas VS Pace W alltid billig fraktSyster P Rick Bracelet svart SmyckenTiger of Sweden WORTAFO Plånbok svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Corinne Leather Bowtie Big Hår.