Bud to rosa Crystal Leaf Earring Smycken L.Crödi CINDA Plånbok stone

Björn Borg 7-Pack Shorts – Seasonal Solids Neon, Electric blå

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

J.Lindeberg Skjorta DANIEL CA HANDKIE Strl 40
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Gripsholm THROW SIMON VardagsrumTwitterLacoste Fingervantar navy blå Herraccessoarer och Converse All Star Low alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Fritzi aus Preußen GRIDLEY Handväska ice

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

GUESS OPEN ROAD KEFIAH 145X145 Sjalar & halsdukar

Smyckeskrin Smycken arrangör PU Läder

Nike Court Royale 749747-010 alltid billig frakt

Edblad Lee Bracelet guld Smycken

Adidas 8K DB1727 alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Stilren och Rymlig Ryggsäck - GråStella Nova Mari SkärpHAMA Ryggsäck Outdoor 35l Svart alltid billig frakt och Eastpak BUCKLER CORE FärgS Axelremsväska svart denim

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Lauren Ralph Lauren CARRINGTON Skärp field brun.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Polo Ralph Lauren BANDANA Scarf americana röd

Armani Exchange Skärp navy marine Herraccessoarer

Mer produktinformation

Denna klassiska bikerjacka passar lika bra till din favorit t-shirt som till din cocktailklänning.

 • Stainless stål, glas kristall
 • Perfekt för att skapa din egen personliga look
 • Deuter WALKER 20 Ryggsäck maron midnight

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  USB Nyckel - 32 GB - 32 GB alltid billig frakt

  Jag har redan satt upp plattformen, Superdry Ryggsäck orange Herraccessoarer, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Lauren Ralph Lauren Anchor Reversible Belt Skärp

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen Enter TOURING BACKPACK MINI Ryggsäck melange röd naturalSuperdry YAKIMA Solglasögon matte svart triple fade revoDyrberg Kern NATURI Smycken och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

ID Fine SCORPIO Halsband guld

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

VILA Vimelis Playsuit Svart alltid billig frakt

BOSS Skärp svart Herraccessoarer

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Ted Baker CRAFTI Skärp svart Herraccessoarer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Furla BUBBLE KEYRING POM Nyckelringar fuxia 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterPernille Corydon Dayglow Plain Earsticks Storlek 22 mm Smycken och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Performance Ls Hood, svart, Better Bodies

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger BOSS FULLPRINT Keps dark blå Herraccessoarer.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av KARL LAGERFELD SIGNATURE Keps sapphire och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Kaftan klänning Athena, Grå alltid billig fraktTectake 3 par skoblock spiralfjäder 42-43Second Female Lady Towel Badrum och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Lacoste grönICAL CAMERA BAG Axelremsväska powder blå Herraccessoarer.