Benetton BELT Midjeskärp svart Izabel Camille Timeless Small Creole Smycken

Overwatch Hoodie, Sombra alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Ryggsäcken i äkta koskinn, K3206 alltid billig frakt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Lacoste TOILET KIT Necessär marine peacoatTwitterATLAS DESIGN SCARF CAMO Halsdukar & sjalar och Lauren Ralph Lauren SUPER SMOOTH Skärp field brun monar

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Avento Löparjacka med reflektering herr L 74RC-ZIL-L

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Kappa Tisco alltid billig frakt

KARL LAGERFELD Keps vit Herraccessoarer

Maria svart Monocle Ring Medium circle Smycken

Liebeskind Berlin Skärp dark blå

Adidas Easy Vulc 20 alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Floral Print Retro Dress, Blå alltid billig fraktVolfram armband alltid billig fraktGripsholm FLAT SHEET ECO PERCALE Sovrum och Thomas Sabo Charm pendant butterfly Smycken

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Syster P PLANET BRACELET guld AMAZONITE Smycken.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

HUGO TIE Slips svart Herraccessoarer

Nike Primo Court Leather 644826-006

L.Crödi MAXIMA Ryggsäck vit

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Le Specs THE FLASH Solglasögon guld-colouröd

Jag har redan satt upp plattformen, Roeckl CLASSIC SLIM Fingervantar svart, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

VidaXL 3 Affärsskjortor herrar Storlek L Svart

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Syster P Layers Olivia Earrings guld SmyckenQUAY AUSTRALIA NEEDING FAME SolglasögonQUAY AUSTRALIA MOD STAR Solglasögon och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Byxa från Tiger of Sweden LAMONTE Strl 50

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Adidas Cloudfoam Lite Flex W AW4203

Komono Klocka Estelle Royale roséguld

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Les Deux Les Deux Buckethat Mössor & kepsar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en QUAY AUSTRALIA BREEZE IN Solglasögon guld-colouröd lila 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSandfärgad väska i mattborstat oxläder och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Clutch Plånbok från Tiger of Sweden CHESHIRE

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger ALDO JERILINI Handväska natural.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Marni Hatt svart Herraccessoarer och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Anello TOTE BACKPACK Färg BLOCK LARGE Ryggsäck gråReebok Royal Global Collegiate NavywhitU.S. Polo Assn Heyo alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Thomas Sabo Charm pendant Mondphase Smycken.