Varmfodrad pilotmössa skinnhuva av svart lammnappa. Napapijri VOYAGE 1 Ryggsäck new olive grön Herraccessoarer

DRYKORN BREENA Mössa grå

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Burton Menswear London MESSENGER WITH TOPHANDLE Portfölj brun Herraccessoarer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Guess AFFAIR KEFIAH Scarf stoneTwitterKYGO E4 600 BT IN-EAR EARPHONES blåTOOTH Hörlurar storm grå Herraccessoarer och Spiral Bags OG PLATINUM Ryggsäck bijoux

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

DRYKORN TIE SLIM Slips svart Herraccessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Valentino by Mario Valentino DIVINITY SPECIAL Axelremsväska svart

Marimekko Home RÄSYMATTO CUSHION COVER Vardagsrum

Avento Löparjacka med reflektering herr M 74RC-ZIL-M

Marimekko Home ELÄKÖÖN ELÄMÄ C. COVER Vardagsrum

Puma English skor Mini Wns alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Lorenz - Äkta Läder Ryggsäck VäskaInvisible Socks Bambu 10-Pack alltid billig fraktSolglasögon Diesel DL9076_56_47A alltid billig frakt och Strumpor Lös Resår Ull 10-Pack alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Eastpak BUCKLER CORE FärgS Axelremsväska sunday grå.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Dyrberg Kern BESS Örhänge rosa

Le Specs NEPTUNE Solglasögon guld-colouröd

Produktnummer: 10288673

OBS! GOGGLES INGÅR INTE!

Varmfodrad skinnhuva av svart lammnappa.
Extralång baktill för att slippa nackdrag när man sitter i cabben.
Storlekar L/56-57cm, XL/58-59cm, XXL/ 60-61cm.
Du väljer i listan.

Skechers Breathe Easy alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Asics Patriot 10 1012A117-005 alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, QUAY AUSTRALIA AFTER HOURS Solglasögon, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

L.Crödi MAXIMA Handväska svart

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Set med guld halskedja och armband kejsarlänk i stål (rostfritt)Herschel ANCHOR SLEEVE Portfölj Datorväska svartRymlig Ryggsäck med detaljer i Konstläder - Grå och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Reebok Triplehall alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Gioseppo Mcallen alltid billig frakt

Lauren Ralph Lauren Barrington Striped Belt Skärp

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par HUF Rivington Kamouflagemönstrad hatt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Trussardi Jeans EASY LIGHT CARD ZIP SAFFI Plånbok sand 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterVidaXL Handväska äkta läder brun alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Byxa från Tiger of Sweden LAMONTE 5 Strl 48

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Kappa City 241844-5043 alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Adidas V Racer 2.0 DB0429 alltid billig frakt och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Liebeskind Berlin Plånbok gråPolo Ralph Lauren ROLLER BUCKLE BELT Skärp svart HerraccessoarerBOSS NORBERTO Manschettknapp vit Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Anello 2 WAY BACKPACK Ryggsäck denim Herraccessoarer.