Uterqüe BUCHSTABEN Halsband guld Frank Dandy Bamboo Merino Long Johns - svart

Valentino by Mario Valentino Rött lackskärp med logga

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

rosao ZINGARELLA KEYRING Nyckelringar svart limousin
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Resteröds 5-pack Gunnar Bamboo Boxer svartTwitterDiesel Jake Julio, Pyjama Set alltid billig frakt och KYGO E4 600 BT IN-EAR EARPHONES blåTOOTH Hörlurar vit Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Reebok Royal Complete 2LL AR2427 alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Dyrberg Kern DESRIA Smycken

Marco Tozzi 22544721096 alltid billig frakt

VidaXL 2 Flanellskjortor av pläd herr Blå-Svart rutig Storlek M

Marimekko Home KIVET CUSHION COVER Vardagsrum

Crocs Isabella Huarache 2 Flat 204912-6NU

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Marimekko Home ELÄKÖÖN ELÄMÄ C. COVER VardagsrumIzabel Camille Pearly pendants 2 pieces SmyckenOxford skjorta från J.Lindeberg Strl S och Tamaris KHEMA BACKPACK Ryggsäck rosa comb

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Johnstons Cashmere HAY Fingervantar navy Herraccessoarer.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

LIU JO FOULARD Scarf magnetic

Pernille Corydon Ella Earrings Storlek 50 mm Smycken

Nike MD Runner alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Asics Lyte-Jogger H7G1N-9097 alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, AIZHIYI Ryggsäckar USB-laddning alltid billig frakt, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

L.Crödi MAXIMA Ryggsäck vit

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Boss Athleisure Wear Boss Cap 3 Mössor & kepsarKIOMI KASCHMIR Halsduk light gråPolaroid Solglasögon dark havana och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Tamaris 12644321 alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Kappa Trust 241981-1111 alltid billig frakt

Nué notes Jose Scarf Sjalar & halsdukar

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Reebok Royal Glide V53959 alltid billig frakt 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Dicota Backpack Base, Ryggsäck 14,1 , 2 fack 4 fickor, Svart 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterQuay Australia x J Lo Get it right Svarta solglasögon i flatbrow-modell och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

BOSS Business Wear Ted Slipsar & Accessoarer

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Adidas Copa 173 Firm Ground alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Soulland DEKE BASEBALL CAP W. EMBROIDERY Mössor & kepsar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen ALDO BEYAL Handväska light blåKARL LAGERFELD SIGNATURE BEANIE Mössa concreteGuess BACKPACK Ryggsäck jet svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Valentino by Mario Valentino DIVINA Axelremsväska bianco.