Asymmetric Zebra grön alltid billig frakt Call of Duty svart Ops 4 Nyckelring

Halsduk Sjal Scarf med Ko motiv alltid billig frakt

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Fodral med sedelfack i mjuk skinn röd
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Halo Fireteam Raven Nyckelring alltid billig fraktTwitterBlomma hårnålar Bröllop 5ST PACK alltid billig frakt och Assassins Creed Origins Nyckelring

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lamborghini Nyckelfodral alltid billig frakt

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Blinkande LED Neon glasögon - rosa sken

Super Mario Luigi Nyckelring alltid billig frakt

Ladies Large Flap Clutch purse For Evening Out Night Dinner

Avengers Infinity War Nyckelring alltid billig frakt

Damplånbok med Rutmönster och Guldfärgad Krona

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Watch Dogs Aiden Nyckelring alltid billig fraktHåraccessoarer hårband BLOMMA VIT, rosaIron Man Nyckelring alltid billig frakt och Läsglasögon Rund Clubmasters Tortoise

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det South Beach Exklusiva spräckliga solglasögon med kantiga bågar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Färgsprakande bikini i neopren alltid billig frakt

Bikini - Ethnic alltid billig frakt

Produktnummer: 8018980

Asymmetric Zebra Green UV400 Protection

Mått (ca)

Bredd 14,3 Cm

Höjd 5,6 Cm

Det medföljer ett svart mjukt skyddsfodral (Värde 20 kr)

Bredd: 0 cm
Höjd: 0 cm

SPORT SOLGLASÖGON MÖRK - KOST alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Bogesi Plånbok i PU Läder - Maximal Komfort

Jag har redan satt upp plattformen, Lissa Wang Handväska axelrem, 136.6 x 70 x 8 mm, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Canvas iPad Bag - 2 3 4 alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen VILA Viclima Glittertopp alltid billig fraktKorthållare - Ryssland alltid billig fraktSvart armband fylld med vita kristaller och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Knästrumpor Harlequin Deluxe - One Storlek

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Korthållare - Rasta man alltid billig frakt

Nithalsband - Spike Nitar alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par ALDO GRELAVIA Örhänge peach 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Keps Sweet alltid billig frakt 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterHERR Ullstrumpor Storlek 40-46 alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Lexington Home Original Towel Navy Badrum

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Roundpint Tortoise alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av RÖD LÄDERARMBAND MED RUNDA OCH PYRAMIDNITAR och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Spiral Bags CORE Bältesväska lilaDguldthy Perkins TWISTLOCK XBODY Axelremsväska rosa guldHerrplånbok med 15 kortfack, Skinn och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det BYXKEDJA - Svartfärged alltid billig frakt.