Storpack av nyckelringar och mobilsmycken DAY Home Day Lets get´closer Cushion Cover Vardagsrum

Syster P Pearly Double Pearl Bangle svart Smycken

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

DAY Home Day Little Ikat, Cushion Cover Vardagsrum
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Elli ASTRO BASIC Armband guld-colourödTwitterArmani Exchange MAN WOVEN BASEBALL HAT Mössor & kepsar och Armani Exchange Keps vit

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Eton grön Wool Scarf Halsdukar & sjalar

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Versace E0VRBSL270069MI9 alltid billig frakt

Pernille Corydon Frosted Ring Adj. Smycken

Skechers Dynamight 58360-GRY alltid billig frakt

Warehouse Rödbrunt läderskärp med väska

Adidas Court Side Low alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Frank Dandy 5-pack - Legend Organic Boxer, Pure svartGuess HERITAGE POP SCARF Halsduk blåshLauren Ralph Lauren BENNINGTON Skärp taupe och Kipling brunIE BP Plånbok true dazz navy

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Asics Control alltid billig frakt.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Moss Copenhagen LAURA SHOPPER Shoppingväska svart

Nike Sportswear Ryggsäck svart

Produktnummer: 10291657

ett blandat paket i storpack
20 st olika nyckelringar
25 st mobilsmycken olika design
passar till loppis/marknad/affär

varierar i färg och form

Adidas Cloudfoam Lite W AW4201 alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

GANT Zoe alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, J.Lindeberg Skjorta DANIEL CA HANDKIE Strl 40, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Gioseppo 45103 alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Herschel NINETEEN Bältesväska light grön HerraccessoarerFröd Perry T TIPPED TRAVEL BAG NecessärerOslo Hood svart alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Armani Exchange Skärp grå Herraccessoarer

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Superdry YAKIMA Solglasögon matte svart triple fade revo

Jordan FLUID PACK Ryggsäck light cream Herraccessoarer

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Herschel Form Large Axelväskor 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Eastpak BUCKLER CORE FärgS Axelremsväska svart 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterKappa Bright Mid Light 242075-4141 och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

K1X LP Low LE alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Pernille Corydon Lapis Bracelet Adj. 15 18 cm Smycken.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Dyrberg Kern SALONI Örhänge blå och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen KARL LAGERFELD EXCLUSIVE HAWAII Shoppingväska creamIpanema Livia II Fem alltid billig fraktAdidas Galactic Elite W AF4031 alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Armani Exchange LOGO PATCH Keps svart.