Roxy SUNSET ROAD Axelremsväska camel Reebok Classics CL FO Duffle Weekendväskor

Superdry LEO Solglasögon svart amber Herraccessoarer

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Colmar Originals Bältesväska prussian blå Herraccessoarer
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Rostfritt stål HALSBAND 5mm 61cm alltid billig fraktTwitterBrea gravidträningsjacka alltid billig frakt och Elli BASIC LAYER Armband guld-colouröd

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

GANT O2. SURFER TIE Slipsar & Accessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Julie Sandlau Signature pendant Rhodium Smycken

8 Pack Högstaberg Boxer Shorts-Kalsonger

Boxerkalsonger Bambu 6-Pack alltid billig frakt

Asics Classic Tempo H6Z2Y-9095 alltid billig frakt

CMP 38Q9956L609 alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Pernille Corydon Double Earrings Storlek 28 mm SmyckenHerschel Supply Co Glendale Svart schackrutig keps i justerbar modellKangol TROPIC VENTAIR Mössa scarlet och Napapijri VOYAGE 1 Ryggsäck new olive grön Herraccessoarer

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det P D Paola GLOW Örhänge guld-colouröd.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

GANT O2. GANT GRAPHIC BANDANA Sjalar & halsdukar

Kidzroom CARE JOY DIAPERBAG Skötväska svart

GANT skor alltid billig frakt

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Becksöndergaard MILL Scarf sycamore

Jag har redan satt upp plattformen, LIU JO STOLA Halsduk lotus, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Adidas Neo V Racer 20 alltid billig frakt

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Enter CITY BACKPACK MINI Ryggsäck melange svartBenetton BAG Handväska tanCasall Foam roll medium Utrustning och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Softinos Ona alltid billig frakt

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

KARL LAGERFELD Keps blå Herraccessoarer

Le Specs SUPASTAR Solglasögon guld-colouröd Herraccessoarer

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Esprit PHYLLIS HOB Shoppingväska khaki beige 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en BECKSÖNDERGAARD Santino Scarf Sjalar & halsdukar 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterEllesse EL PELLO Gymväskor och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Skechers Galaxies alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Syster P PLANET EARRINGS silver blå LACE Smycken.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Pernille Corydon Vintage Ring Adj. Smycken och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Design Letters 60 cm chain 18k guld plated silver SmyckenAxelremsväska Retro Canvas Bag laptops upp till 14''Marco Tozzi 22682421760 alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Adidas Easy Vulc 2.0 B43665 alltid billig frakt.