Missya Filipa fleece robe short Badrum Edblad Aqua Necklace Olive Smycken

The North Face VAULT 26,5L Ryggsäck svart

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

DEPECHE Jewellery box small Övrigt
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Mango CHAPAS Shoppingväska svartTwitterLonsdale Zipped Hoody alltid billig frakt och Inyati JACQUIE Bältesväska senf

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Urbanista SEATTLE Hörlurar dark clown svart

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Lacoste Mössa marine Herraccessoarer

Anti-stöld Ryggsäck Väska med Kodlås - Röd

Winner Mekanisk Klocka - DVA alltid billig frakt

QUAY AUSTRALIA STILL STANDING Solglasögon guld-colouröd smoke Herraccessoarer

GANT D1. SOLID KNITTED TIE Slipsar & Accessoarer

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

 • Avanza Bank Holding
 • Castellum
 • Dedicare
 • ICA Gruppen
 • Knowit
 • Sweco B
 • Wihlborgs Fastigheter
 • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Carhartt WIP PAYTON HIP BAG Bältesväska svart vit HerraccessoarerJordan CrödVER PACK Ryggsäck gym rödAdidas Originals ADIFärg Ryggsäck collegiate grön vit Herraccessoarer och Fritidsbyxa Vadaren unisex alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det DeWalt Skyddsglasögon Renovator gul och svart DPG91-9D EU.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Guess HERITAGE POP SCARF Halsduk blåsh

LEGO Friends Barnklocka Olivia plast 8020165

Mer produktinformation
 • 100% polyester
 • Charmig enkel design
 • Perfekt för din dagliga livsstil
 • Maskintvätt i högst 40˚C
 • Framlängd: 100 cm
 • Baklängd: 100 cm
 • Reebok Royal Complete 2LL AR2427 alltid billig frakt

  I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

  Furla CRYSTAL EARRING MEDALLION Örhänge camelia

  Jag har redan satt upp plattformen, Kipling UZARIO Plånbok true dazz navy, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

  investd.se

  Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

  Avento Löparjacka med reflektering herr L 74RC-ZIL-L

  Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

  Ska bli så kul!

  /Framtidsfeministen CMP 3Q95477U901 alltid billig fraktRetrokjol 50-tal, Fanny Svart alltid billig fraktMarimekko Home KIVET CUSHION COVER Vardagsrum och Facebook

  Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Harley Davidson Solglasögon Brun Sol åka Skidor ögon kör Elegant

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Polaroid Solglasögon dark havana

Puma Suede JR alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par JOOP TIE Slips royal blå Herraccessoarer 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Superdry YAKIMA Solglasögon matte grå marl blå mirror lense Herraccessoarer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterQUAY AUSTRALIA NEEDING FAME Solglasögon och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Still Nordic TguldNTO TOILETRY Necessär svart Herraccessoarer

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Watchbox Klockbox i trä för 10 klockor med fönster.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av VidaXL Affärsskjorta för män 3 st storlek XXL ljusblå och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Les Deux Les Deux Buckethat Mössor & kepsarALDO VIGNOLEBORBERA Handväska cognacKlänning med fickor från Goddiva alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Dyrberg Kern SALONI Smycken.