Miss Selfridge BAKER BOY CAP Mössa svart Columbia Popo Svart magväska

Second Female Lady Towel Badrum

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Elli CHOKER Halsband guld-colouröd
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Elli SOLITÄR STATEMENT Ringar rosaguld-colouröd vitTwitterIpanema 8252720791 alltid billig frakt och Expander 9WL6020 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Polaroid Solglasögon blå Herraccessoarer

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

GUESS KINLEY SLG LARGE ZIP AROUND Plånböcker

ALDO BALSWAN Handväska fushia miscellaneous

Becksöndergaard SHIKI Halsduk sweet lavender

Bugatti SIXPENCE Mössa navy Herraccessoarer

Pernille Corydon Coral Ring Adj. Smycken

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Syster P Tiny Sparkle Ring guld Crystal SmyckenAnello 1 STRAP CROSS BODY VEGAN Axelremsväska svart HerraccessoarerVans SNAG BACKPACK Ryggsäck svart vit och Markberg Lova Jewelry Box, S, Antique Övrigt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det HUGO Bow tie Slipsar & Accessoarer.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Pernille Corydon Midi Plain Hoop 40 mm Smycken

Selected Homme Flätat skärp demitasse Herraccessoarer

Still Nordic CLEAN TOILETRY Necessär cognac Herraccessoarer

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Nike Downshifter 6 Msl Wmns alltid billig frakt

Jag har redan satt upp plattformen, Carhartt WIP Terrace 5 marinblå keps med paneler, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

15.6 tum Laptop Ryggsäck USB-port, Stor Kapacitet - Grå

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Guess HERITAGE POP SCARF Halsduk blåshGuess NOT COORDINATED BELT Skärp svart HerraccessoarerAsics Control alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Pernille Corydon Large Daylight Earrings 30 mm Smycken

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Kristall pärla bröllop hår krona tiara

Asics Retro Glide CV alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Adidas PRIMEKNIT GL Handskar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Bud to rosa River Earring Smycken 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterJOOP Fluga svart Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Liebeskind Berlin BASIC GIANNA WALLET LARGE Plånbok svart

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Adidas Ace 174 FG kvinnor alltid billig frakt.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Vero Moda VMPALMA SADDLE CROSS OVER Axelremsväska prism rosa och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen VidaXL Bröllopsväst set strl 54 paisley vinrödMaria svart Midnight Mini Earring SmyckenLe Specs BANDWAGON Solglasögon coal tortoise Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Pernille Corydon Lapis Bracelet Adj. 15 18 cm Smycken.