Eastpak BUNDEL  INTO THE OUT Bältesväska into camo Herraccessoarer Gioseppo Tesara alltid billig frakt

KARL LAGERFELD SIGNATURE BEANIE Mössa svart

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Hot Shapers Bantningsbälte strl. XL HOB004
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Brixton Mössa grå svart HerraccessoarerTwitterVidaXL Bröllopsväst set strl 50 paisley gräddvit och VidaXL Bröllopsväst set strl 52 paisley gräddvit

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

SOPHIE by SOPHIE Hoops plateStorlek large Smycken

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Superdry JACKEL MONTANA Ryggsäckar

Smyckeskrin Sammet grå smyckesskrin

Burton PROSPECT PACK 21L Ryggsäck svart fresh pressed Herraccessoarer

Johanna gravidklänning (L) sista exemplaret

Guess Stålarmband alltid billig frakt

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen VidaXL Skyddssko Höga Svart Storlek 46 LäderPolo Ralph Lauren Marinblå baseballkeps med vit spelarloggaElli CHOKER Halsband rosaguld-colouröd och Menbur 07990 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Columbia Classic Outdoor™ 25L Daypack Ryggsäckar.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Filson LOGGER Keps otter grön Herraccessoarer

Napapijri HOYAL BUM BAG Bältesväska svart Herraccessoarer

Geographical Norway Balance jacket

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

HUGO Gavrilo SL_Sz30_sd Bälten

Jag har redan satt upp plattformen, Guess GUESS Skärp stone, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Le Specs On The Hunt orange cat eye-solglasögon

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Peak Performance ACCEL.CAP Mössor & kepsarBlå handväska med många fack alltid billig fraktMorgonrockar i grå alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Valentino by Mario Valentino DIVINITY SPECIAL Axelremsväska blå

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Syster P SNAP NECKLACE CLOUD silver Smycken

Reebok Trainfusion Nine 20 alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Gripsholm TABLE CLOTH LINEN BLEND AMMI Kök 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Eton orange Medallion Print Pocket Square Slipsar & Accessoarer 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSuperdry SOLENT SUN Solglasögon marl Herraccessoarer och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Gioseppo 43593 alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Lacoste Fingervantar svart Herraccessoarer.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Modern Ryggsäck i Kanvas med Topplock - Svart och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Marco Tozzi 22624831554 alltid billig fraktDiesel PETER, Trousers, grå alltid billig fraktTopshop GABBY HARDTOTE Handväska tortoise och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Quay Australia Hindsight svart- och guldfärgade solglasögon med rak ögrönl.