Carhartt WIP PAYTON HIP BAG Bältesväska cardinal Herraccessoarer Ellesse EL LORENZO Mössor & kepsar

Polo Ralph Lauren CLASSIC SPORT BIG Keps vit Herraccessoarer

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

24mm Klockarmband R.Elia - LIMITED EDITION - PANI i äkta läder
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen STINE GOYA Tilda, 556 Silk Scarves Sjalar & halsdukarTwitterNoa Noa Scarves Sjalar & halsdukar och HUGO Svart keps med spegelvänd logga

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Tocca Fragrance diffuser Giulietta Home

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Carinii B4290 alltid billig frakt

Ted Baker ESTHER BOW ENVELOPE POUCH Kugrönväska rosa

Syster P Rick Bracelet svart Smycken

Kappa Speed 241959-1133 alltid billig frakt

Rains BACKPACK Ryggsäck svart

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Quay Australia Autopilot Svarta runda solglasögonVidaXL Skyddssko Svart Storlek 45 LäderWarehouse SHOPPER Shoppingväska gul och Marco Tozzi 22370329353 alltid billig frakt

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det VidaXL Bröllopsväst set strl 50 paisley vinröd.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

ALDO ADREWIEN Ryggsäck light blå

BOSS CAP Keps light pastel grå Herraccessoarer

Vintage Lyx kristall bröllop hår krona tiara

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Massimo Dutti Skärp svart Herraccessoarer

Jag har redan satt upp plattformen, Guess BOBBI BELT Skärp taupe cameo, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Jeans från Tiger of Sweden KELLY Strl W26 L32

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Furla KEYRING CUORE PICCOLO Nyckelringar rubyJordan CrödVER PACK Ryggsäck gym rödQuay Australia Walk On Sköldpaddsmönstrade runda solglasögon och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Adidas Nemeziz 174 Fxg Pyro Storm

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Oxford skjorta från J.Lindeberg Strl Small

Overwatch Hoodie, Mercy alltid billig frakt

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par ATLAS DESIGN SCARF EPIC PAISLEY Halsdukar & sjalar 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Vinröda kängor i äkta ko skinn med 16 cm skaft 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterVolfram armband alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Converse All Star Low ljusgrå alltid billig frakt

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Dyrberg Kern BLIDA Smycken.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Eastpak PADDED PAK'R Ryggsäckar och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Bugatti Skärp whisky HerraccessoarerJ.LINDEBERG ACE Keps work blå HerraccessoarerChaco Native svart alltid billig frakt och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Spitfire Svarta runda solglasögon.